1.Nesiller için E-Posta Ve Ajanda Güncellemesi (16.05.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
aynen donuyor ama yukledim hızlı yukluyor 3 dkda tamam

MaxipmaN

Üye
bi güncellemeyi bile düzgün veremediler batarya çıkartıyoruz :ehe

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
siz nasıl dondurmayı başarıyorsunuz anlamadım,ben sorunsuz yükledim :)

hizan

hizan

Üye
evet sorunsuz ve 1.5 dakikada yüklendi.

carbon_o7

carbon_o7

Üye
yok artık güncelleme geldi :d:

MaxipmaN

Üye
yüklerken dokunmatikle çok oynadım ondandır belki :D şu an yüklü sorun yok

manolyam63

manolyam63

Üye
bu guzel oldu ıste...

AHMED...

AHMED...

Üye
tarayıcı daha önemli e postadan nokia bile kabul etti tarayıcı sorunlu diye halen güncelleme vermedi siz yine dondugunda batarya çıkarıyorsunuz n8 de çıkan bataryada yok :D birinde tarayıcı yüzünden bi dondu ekran ışığıda sönmedi telefon 10 dakika sonra kendi kendine yeniden başladi :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
tarayıcı için de belki güncelleme çıkar ama sanmıyorum..bekleyip göreceğiz..

MaxipmaN

Üye
wifi de bozuk benim wifi güncellemesinden sonra bazen bazı modemleri bulamıyor

Anil-D

Anil-D

Üye
o zaman nokıaya herkez tarayıcı ıcın mesaj atsın ona bakarsan video oynatıcıda çalısmıyo habire donuyo

AHMED...

AHMED...

Üye
video dan yana hiç sorun yaşamadım film çok izlerim şu flaş ve tarayıcı için mesaj atalım mail göndereli nasıl yapılıyorsa ne yazılacaksa yazalım ama sanırım ıngilizce olarak yazılacak bi arkadaşin yorumunda görmüştüm ıngilizce olması lazım yoksa dikkate almıyorlar mis

kemiksesi

kemiksesi

Üye
tarayıcı daha önemli e postadan nokia bile kabul etti tarayıcı sorunlu diye halen güncelleme vermedi siz yine dondugunda batarya çıkarıyorsunuz n8 de çıkan bataryada yok :D birinde tarayıcı yüzünden bi dondu ekran ışığıda sönmedi telefon 10 dakika sonra kendi kendine yeniden başladi :D

Haha rezillik :-)

Anil-D

Anil-D

Üye
nasıl yok durma netten izlerken yukleniyor diyor

larten123

larten123

Üye
benim tel dondu bataryayı çıkardım

benimki de dondu güncellemeyi yaptığıma pişman oldum killme programıyla arkada çalışan programlara bakıyorum bu güncellemeyi yaptıktan sonra kendi kendine saçma sapan şeyler açmaya başladı

MaxipmaN

Üye
benimki de dondu güncellemeyi yaptığıma pişman oldum killme programıyla arkada çalışan programlara bakıyorum bu güncellemeyi yaptıktan sonra kendi kendine saçma sapan şeyler açmaya başladı

kill me s^3 uyumlu değil aslında ya nokia böyle lumia alalım diye soğutuyo işte

ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
1. nesiller için (N8,C7,C6-01 Vb.) E-Posta ve ajanda güncellemesi göründü..nokia suite veya telefon üzerinden güncelleyebilisiniz..

birde e.posta'nin altınba mesajlar adlı güncelleme yaptım.telefon n8.bu ne ise yarar acaba.,?
Keşke mesajları kapattıktan sonra sunucu açık kalıyor onun sorununu çözüyor olsa..çünkü çok şarj yiyo

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
mesajlar güncellemesi mesaj gönderiminde olan sorunları çözmek amaçlı yapılmış bir güncelleme.yani en azından Benim gözlemlerime göre..

Üst Alt