Hafıza kartı

Sponsorlu Bağlantılar

Hack55

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartı
Telefon sorunu nokia 5250 im var telefon çok yavaş 20nin üzerinde uygulama var hafıza kartı takınca telefon 5 dakka açılmaya uğraşıyor fakat hafıza kartını çıkartınca hızlanıyor neden olabilir. Virüs mu var?

- - - Eklendi - - -

açılınca da hata veriyor. Durup dururken satıcınızla görüşün diyor cfw yoktur.

x-scarface

x-scarface

Üye
Hafıza kartını yedekleyip biçimlendirin ve cihazınıza hard format atın düzelecektir.

Akıncı

Akıncı

Üye
Hard format *#7370# ile atabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
x-scarface

x-scarface

Üye
O soft format kodu değilmiydi kardeşim :hmmm

eceaydin

Üye
arkadas h.kartından dolayı arızalandığını belirtiyor. Karttı yedekledikten sonra kartı bicimlendirmen yeterli olur. 20 tane uygulamam var diyon. Onların sis veya jar dosyalarını yedekle veya nette arayıp bulursun. Uygulamanın biri telle uyumlu olmaya bilir. Bence Telefonu kullanamamaktansa bu uygulamaları kullanma daha iyidir

x-scarface

x-scarface

Üye
Bende ilk mesajımda takdir edersiniz ki onu (kart biçimlendirme) belirttim ece hanım.

eceaydin

Üye
benim anladığım kadarıyla kartı cıkarınca hızlanıyor dediğine gore telde formatlık bir durum yok. Karta yuklediği bir uygulamanın telle uyusmamazlığı veya desteklemediği yonunde yanlısım varsa beni duzeltirsin burda hatalısın demek istemedim. Ozur dilerim.

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
x-scarface

x-scarface

Üye
benim anladığım kadarıyla kartı cıkarınca hızlanıyor dediğine gore telde formatlık bir durum yok. Karta yuklediği bir uygulamanın telle uyusmamazlığı veya desteklemediği yonunde yanlısım varsa beni duzeltirsin burda hatalısın demek istemedim. Ozur dilerim.

Efendim kartı biçimlendirince hem karta hemde telefona yüklenen uygulamalar olduğu için hata meydana gelecektir bunun için en sağlıklısı her ikisine birden işlem yapmaktır est. özüre gerek yok :)

İyi forumlar.

eceaydin

Üye
bunu dusunemedim ikiside birbiriyle bağlantılı olduğunu gozardı ettim.haklısın. Verdiğim karmasalık için tekrar ozurdilerim.
Bu konuya acıklık getirdiğin için
:tşk:

eceaydin

Üye

değil abi o *#7780# idi sanırım bizim telefonlarda tuş kombinasyonu değişik

arastırma yaptım. Bu kodlama teli fabrika ayarlarına donduruyor. Programları silmiyor. Yani format atmıyor kisisel ayarları değiştiriyor.

- - - Eklendi - - -

konuyu elbirliğiyle dağıttık. Once kendimi sonra arkadasları tebrik ederim. Ama iyide oldu. Ozellikle ben Biliyor sandiğimiz seylerin doğrusunu orenmis olduk.
Bilmemek ayıp değil oğrenmemek ayıp.
Gece gece sacmaladım...

Akıncı

Akıncı

Üye
arkadaşlar bilmeyenler denesin *#7370# hard format kodudur diğeri ile karıştırıyorsunuz daha dün format attım

codblackops2

codblackops2

Üye
arkadaşlar bilmeyenler denesin *#7370# hard format kodudur diğeri ile karıştırıyorsunuz daha dün format attım

Fabrika ayarlarına döndürüyor telefonu o kod.hard format ise komple temizlik yapıyor uygulamalar vs gidiyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt