Ace 2 mw3 kasiyor normalmi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PriZm

PriZm

Üye

Ekan kartı performansı/çözünürlük yaparsak galaksi s bayağı iyi zaten. Ayrıca bende bazı oyunlarda fpsler çok düşüyor 35 ila 56 arası hep. Çok nadir ki 59 fps göreyim. Halbuki iphone 59-60.1fps

PowerVR 540 harika ya.Adreno 220 ile yarışıyor.800*480 ekranda renderlemeside dahada coşturuyor.

fingerback5

fingerback5

Üye

PowerVR 540 harika ya.Adreno 220 ile yarışıyor.800*480 ekranda renderlemeside dahada coşturuyor.

Evet SGX gerçekten güzel bir kart uyum konusunda fakat 720p çözünürlüğü desteklemesi biraz zor oluyor doğal olarak.Şu an tek fps sorunu yaşadığım oyun GTA VC o da ısınma yüzünden zaten.

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 den nasil daha seri olabiliyor anlamadim :rolleyes:

fingerback5

fingerback5

Üye
MC3 MC4'den daha az kasıyor biraz o oyunun yazılımıyla da ilgili.

MrExpert

MrExpert

Üye
PriZm

PriZm

Üye

Note2 aratmaz zatende genede biraz birşey vardır :D

Hayal kırıklığı olanlarda var tabi.S1 in ses kalitesi ve dayanıklılığı Note 2 den çok daha iyi.Ayrıca modifiye olanakları bazı durumlarda bir Nexusdan bile fazlaydı.Note 2 de ki bu modifiye özürlü destek yüzünden root yapma hevesim bile kaçtı.:zzz:

MrExpert

MrExpert

Üye

Hayal kırıklığı olanlarda var tabi.S1 in ses kalitesi ve dayanıklılığı Note 2 den çok daha iyi.Ayrıca modifiye olanakları bazı durumlarda bir Nexusdan bile fazlaydı.Note 2 de ki bu modifiye özürlü destek yüzünden root yapma hevesim bile kaçtı.:zzz:

Root yokmu şuan :hmmm

PriZm

PriZm

Üye

İlginç ne kelime :D

Sıkılmadınmı :hmmm

Hayır.Telefon zaten fazlasıyla hızlı ve yeterince kişiselleştirilebilir.

Şöyle düşün.S1 de olmayan şeyleri ekliyorduk.OTG 1080P video oynatma gibi.Ama note 2 de zaten bunlar hali hazırda var.Dolayısıyla daha fazla ne yapılabilir diye merak edip yüklemedim.

MrExpert

MrExpert

Üye

Hayır.Telefon zaten fazlasıyla hızlı ve yeterince kişiselleştirilebilir.

Şöyle düşün.S1 de olmayan şeyleri ekliyorduk.OTG 1080P video oynatma gibi.Ama note 2 de zaten bunlar hali hazırda var.Dolayısıyla daha fazla ne yapılabilir diye merak edip yüklemedim.

Haklısın Düşünüldüğü zaman öyle ama Forumdaki "birisi" şöyle rom attım böyle rootladım note2 yi falan aklım takılmadı değil ne yapacakki başka ? Şu kitlenen konudaki üye.

PriZm

PriZm

Üye

Haklısın Düşünüldüğü zaman öyle ama Forumdaki "birisi" şöyle rom attım böyle rootladım note2 yi falan aklım takılmadı değil ne yapacakki başka ? Şu kitlenen konudaki üye.

Performans geliştirmeleri yapılabilir,
CPU, GPU, RAM, BUS overclock yapılabilir,
şarj voltajı arttırılarak şarj hızı arttırılabilir,
ekran voltajı arttırılabilir yada azaltılabilir,
Ekran parlaklığı bir ips ekrandan daha fazla yapılabilir,
Gamma ayarı yapılabilir
Kontrast arttırılabilir
Beats gibi bir ses modu yüklenebilir.
Multiwindow X yükleyebilir (4 uygulama aynı anda kullanma)

Vsvs :D

MrExpert

MrExpert

Üye

Performans geliştirmeleri yapılabilir,
CPU, GPU, RAM, BUS overclock yapılabilir,
şarj voltajı arttırılarak şarj hızı arttırılabilir,
ekran voltajı arttırılabilir yada azaltılabilir,
Ekran parlaklığı bir ips ekrandan daha fazla yapılabilir,
Gamma ayarı yapılabilir
Kontrast arttırılabilir
Beats gibi bir ses modu yüklenebilir.
Multiwindow X yükleyebilir (4 uygulama aynı anda kullanma)

Vsvs :D

Tamam tamam yeter :D

MrExpert

MrExpert

Üye

Bunlar sadece root ve kernel ile yapılabilenler.Custom rom attığında olacakları düşün işte :ehe

:ah Adroid ysrı açık sistem olduğu halde bunlar yapılıyorsa Tamamen açık olsa neler yapılır :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt