Cuma namazina gidemedim :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muzocuk.

Üye
    Konu Sahibi
Cuma namazina gidemedim :(
dostlarim bugun kavga nedeniyle cumayi kacirdim cok uzuldum bi kazasi warmidir yada kavga gitmemek icin bi sebeb olabilir mi sebeb warsa gitmemek gunah sayilir mi :(

yunus4554

yunus4554

Üye
vay kardesim cok supersin ayni yoldan şaşma :) ya ben hic gidemiyom merak etme 3 hafta boyunca gidemezsen o zaman gunah

• Beğen
Tepkiler: Dede

muzocuk.

Üye
    Konu Sahibi
walla hic kacirmam bugun oyle kacirdim mesele muhimdi icimde kaldi allahim affet beni :( sen neden gidemiyorsun kardesim

yunus4554

yunus4554

Üye
bizim burda cami yok kardesim :)

• Beğen
Tepkiler: Dede
federico2424

federico2424

Üye
bence günahtır.fakat hiç meşgülüyeti olmayıp gitmeyenlerden 1 tık iyi durumdasın bence.neden dersen.istek var ama zamanın yokmuş derim yani meşgul olmuşsun okadar bence.

muzocuk.

Üye
    Konu Sahibi
bence günahtır.fakat hiç meşgülüyeti olmayıp gitmeyenlerden 1 tık iyi durumdasın bence.neden dersen.istek var ama zamanın yokmuş derim yani meşgul olmuşsun okadar bence.

hicbi zaman aksatmam kardesim ama mecburi bi durumdu allah beni affetsin

KayraBey

KayraBey

Üye
vay kardesim cok supersin ayni yoldan şaşma :) ya ben hic gidemiyom merak etme 3 hafta boyunca gidemezsen o zaman gunah
Bu nasil bir akıl vermek böyle? Lütfen İslam dini hakkında bilginiz yoksa böyle mesaj yazmış olmak için gereksiz ve yanıltıcı mesajlar yazmayın.Peygamberimiz 3 defa gitmeyenin kalbi mühürlenir buyuruyor.5 vakit namaz farz olduğu gibi cuma namazı da farzdir ve kılınması mecburdur.
bizim burda cami yok kardesim :)

Vatikan da falan mi yaşıyorsun?

ümran

Üye
walla hic kacirmam bugun oyle kacirdim mesele muhimdi icimde kaldi allahim affet beni :( sen neden gidemiyorsun kardesim

1. Allah kelimesini yazarken ilk harfe dikkat et 2.kardş kaçırdıysan ve haklı gerekçen varsa Allah onu biliyor ,fakat bundan sonra kaçirmamaya dikkat et

- - - Eklendi - - -

böyle dindarlıkla ülke gelişmiyor şuna bak

bizim dindarlığımızla ülke gelişmeyecekse gelişmesin ,asıl sizin gibi insanlar yüzünden kıyamet dahada hızlı yaklaşıyor ve bu son kimim sonu herkes cok iyi bıliyor..

ılgınbursa

Üye
Tabi dostum böyle giderse suriyeden hiç bir farkımız kalmayacak kadınlar siyah peçelerle sokaklara çıkamaz bilim eğitim yerine din gelirse kaçınılmaz son gelecek zaten tayyip başta olduğu sürece. Kıyamet filan karıştırma allah ne zaman isterse kopartır bizden mi kopacak cahil herif

KayraBey

KayraBey

Üye
Arkadaslar seviyeyi bozmayın.Hele siyaseti hiç karıştırmayın.Konu birazdan kilitlenecek bu yüzden.

ümran

Üye
Tabi dostum böyle giderse suriyeden hiç bir farkımız kalmayacak kadınlar siyah peçelerle sokaklara çıkamaz bilim eğitim yerine din gelirse kaçınılmaz son gelecek zaten tayyip başta olduğu sürece. Kıyamet filan karıştırma allah ne zaman isterse kopartır bizden mi kopacak cahil herif

cahil sensin dindarlığn gelişmeyle ne alakası var ,ha orasını burasını açarlarsa gelişmiş oluyoruz deme ,cumaya gitmesek gelişmiş oluyoz deme ..

muzocuk.

Üye
    Konu Sahibi
sakin olun arkadaslar gelismisligin dinle alakasi yoktur.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
konu amacında sapnış ve alakasız yorumlar yapılmış. soruyu soran arkadaş bilgilendirilmiş zaten konu :locked2:

• Beğen
Tepkiler: Joker ve Dede
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt