Konserve Kutusundan LNB

Sponsorlu Bağlantılar

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
    Konu Sahibi
Konserve Kutusundan LNB
Konserve kutusundan LNB yapılırmı sorusu bir mühendise soruldugunda olabilir der sonrada hadi ordan lan der ama görünce ?tek kelime ile harika.yokluk neler yaptıyor.mühendislikte aslında bu bence teorileri bilmek ama ezberlememek kafayı çalırmak biraz...Anten uygulaması; derken denemesi kolay olması nedeniyle internette pek çok dikkate Değer Örneğe ulaşılabiliyor.İştete bunlardan birinin, güzel bir anten uygulaması:)

Alıntıdır

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
Helal olsun ne diyelim :good:

jöly

Üye
çok ilginç ve değişik bir yöntem :blink:

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
bunu bole yapinca calisiyomuymus :ehe:
cok cok enteresan
eger calisiyosa cok super olmus

hasisa

hasisa

Üye
umarım çalışıyordur

VİVAVİVA

Üye
onu oraya bende bağlarımda :) nasıl kanallar çekiyormu cine5 ligtv rtl7 filan çekiyomu.. :D

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
    Konu Sahibi
evet her türlü kanalı gösteriyo :)

perfectlover

Üye
Bu şekilde yapılan LNB'de sinyal kalitesi % 60'ın altına düşmüyormuş. Ne diyelim. Yapana helal olsun. 20-25 YTL x 2(Çift çanak) = 50 YTL cepte kaldı.

tofy

Üye
ilginç yaratıcı bravo valla :)

djkaptan

djkaptan

Üye
eğer çalışıosa bncede süper ya yapana helal :D

Altun.

Altun.

Üye
walla helal yaa. salça kutusumu o?

Master_Evil

Master_Evil

Üye
güzelmiş :D

terso

Üye
gercekten calısıyormu bu anten bizde deneyelim:oke:

sseeddaatt

Üye
bagladigi parca ne acaba ismi
bide baglanti sekli varmiki bizde denesek ?

adrenalin043

Üye
çekiyomu acaba

o9uz

o9uz

Üye
türk aklı değil mi böylke işlere hep çalışır

technonur

technonur

Üye
kim yaptıysa çok güzel sallamış bu lnb nin çalışma olasılığ %1 bile değil hatta lnb bile dememek lazım lnb uydudan gelen yüksek frekansı receiverin algılayabileceği seviyeye düşürür içinde elektronik devre vardır bunda hani devre bitane tel koymuş aklı sıra lnb sizde hemen yutuyosunuz deneyeni bakalım olacakmı
bende tahtadan receiver yaptım fotoları

Salihyet

Salihyet

Üye
sürekli çalındığı için başvurulmuş bi yöntem olsa gerek ;) konserve para etmiyor çünkü.. :)

Altun.

Altun.

Üye
kim yaptıysa çok güzel sallamış bu lnb nin çalışma olasılığ %1 bile değil hatta lnb bile dememek lazım lnb uydudan gelen yüksek frekansı receiverin algılayabileceği seviyeye düşürür içinde elektronik devre vardır bunda hani devre bitane tel koymuş aklı sıra lnb sizde hemen yutuyosunuz deneyeni bakalım olacakmı
bende tahtadan receiver yaptım fotoları

yanılıyrsun dostum lnb nin içinde dewre yoktur.
bizimkine baktım yok yani 120 lik kocaman dönebilen motorlu çanak yani

Takipçi Satın Al

Üst Alt