Neden Android?

Sponsorlu Bağlantılar

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Neden Android?
Ben 2010 yazından beri Androiddeyim ve şuan için Android benim vazgeçilmez bir parçam gibi bir şey oldu. iOS ve WP denedim fakat Android'de ki hazı hiç birinde alamadım.

Sizce Android'e bu kadar bağımlı olmamızın sebebi nedir? Herkes görüşünü belirtsin.

Akıncı

Akıncı

Üye
Uygulama genişliği ve nokia ın pazarda yer kaybetmesi

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
PriZm

PriZm

Üye
Illuminati :eller:

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
aBouT

aBouT

Üye
fakirlikten :D

-Emre

-Emre

Üye

:oke: ayrıca normal kullanicilar için fiyat cazipligi prolar için de görsellik ve işlevsellik bence =) hele şu 4.2den sonra gelen kilit ekranı ve bildirim bari devrim niteliğinde =) ayrıca millete ios ne desen bişey anlamaz ama artık herkes androidi tanıyor bu da etkili =)

tapatalk

tapatalk

Üye
isletim sistemi firmasi benimmis gibi beklemeyi sevmedigimden

- - - Eklendi - - -

isletim sistemi firmasi benimmis gibi beklemeyi sevmedigimden

Türe

Türe

Üye
Özgürlük sanırım en büyük özelliği. Sırf bu rahatlik için iOS dan vazgeciyorsa insanlar ve ben , demek ki özgürlük istiyor kullanıcı :oke:

• Beğen
Metalist_Angel

Metalist_Angel

Üye
Yani ozgurluk tabi ister oc atarim ister swap yaparim ister gb almis telefona jb yuklerim eger yazilimdan islerinden anliyosam kernel ve rom gelistiririm. Sistemin altini ustune getirip sonra tek dosya flaslayip telefonu sifir haline getiririm :)

- - - Eklendi - - -

Mesela bu yonden millet windows kullanirken ben ubuntu kullaniyorum sirf ozgurluk icin ve adamlar belese dagitiyor

Türe

Türe

Üye
Flash gibi kullanmak cok ise yariyor bazen gercekten

MrExpert

MrExpert

Üye
Sırf özgürlüğünden dolayı android almam ben şahsen Beni en çok cazbeden özelliği genelde büyük ekranlı cihazları.

• Beğen
enterneoll

enterneoll

Üye
büyük ekran, kişiselleştirilebilirlik, uygulama yükleme kolaylığı, kullanılabilirlik benim için çok önemli ve buda androidde :)

oktaygezgin

oktaygezgin

Üye
buyuk ekran,uygulama ve oyun bollugu,stabilite,internetten parali uygulama ve oyunlari bedava kurabilme,kisisellestirilebilme daha ne olsun androidde olan ozgurluk hic bir isletim sisteminde yok forever android diyorum

u_cosar

u_cosar

Üye
android uygulama bakımından çok zengin ayrica şuan android kursu alıyorum onu ogrendikce daha cok ilgimi cekiyor

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
büyük ekran ve özgür kullanım

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
model çeşitliliği

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
oyun olmasa hayatta almam iğrenç kasan bir sistem