laptop tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

aksi98

Üye
    Konu Sahibi
laptop tavsiyesi
arkadaşlar ben pazar günü bir laptop alacağım yardımınıza ihtiyacım var battlefield 3 gibi oyunları en azından mediumda kaldırmalı ve oyun oynamak için ideal laptop markaları nelerdir cevap verene teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

birde bütçem 2000

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
asus al sağlam marka

lolaman

lolaman

Üye

KKIVANCC

KKIVANCC

Üye
Öncelikle Merhaba !

Pazar günü alacağım derken direk alıp eve mi gelmeyi düşünüyorsunuz ya da 1 ay kadar sonra gelsede sizin için uyar mı ona göre bir tavsiye vereceğim eğer öyle düşünüyorsanız piyasada bu fiyata bulamayacağınız bir leptop var şuanda.

aksi98

Üye
    Konu Sahibi
pazar günü alıp geleceğim direk birde hangi marka olacağına karar verdim msi çünkü msi baktımda hep oyun laptopu üretiyor hem hangi modelini alsamda hepsinde sağlam ekran kartı,işlemci var risk yok yani:D şimdi hangi model konusuna geçtik 1920 x 1080 çözünürlükte bişey almayı düşünüyorum

Uhops

Uhops

Üye
pazar günü alıp geleceğim direk birde hangi marka olacağına karar verdim msi çünkü msi baktımda hep oyun laptopu üretiyor hem hangi modelini alsamda hepsinde sağlam ekran kartı,işlemci var risk yok yani:D şimdi hangi model konusuna geçtik 1920 x 1080 çözünürlükte bişey almayı düşünüyorum

ge60 0nd 454tr iyi
bide 17.3" lık vardı oda 2000 civarı idi.gtx660m var

aksi98

Üye
    Konu Sahibi
msi gt70 mi 17.3 lük dediğin

Uhops

Uhops

Üye
Ge60 vardı bir tane 17.3'' luk pcdepoya bak bi mobilim link veremem şuan .monstere bakabilirsin 16gb ram+gtx660m 1799 tl idi galiba haswell işlemcili.

- - - Eklendi - - -

Fiyat 1899 da olabilir hatırlamıyorum.

- - - Eklendi - - -

17.3" stokta kalmamış galiba pcdepoda önceden görmüştüm galiba i7liydi.başka sitelre bak bi bulursun belki.

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
msı iyidir iyi :D birde y500 var istersen bu fiyat aralığında :good:

aksi98

Üye
    Konu Sahibi
sağol bakarım

ozakin70

ozakin70

Üye
asus al sağlam marka

+999

Bende bu model var gecen hafta 1800 e aldim cok memnunum win8 yukledim catir catir isliyor makine 2 ekran karti var biri intel masaustundeki islemler icin internet muzik filan biride nvidia oyun ve programlar icin su an ac 3 oynuyorum ve harika calisiyor kasma yok notbookun ustunde yazdigi gibi 2 saniyede aciliyor pc ve ses yok gibi bisey tavsiye ederim +Asus kalitesi

Takipçi Satın Al

Üst Alt