İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
ulen ruyamda babam lumia 720 beyaz almisti bana. Bu kadar mi girer bilinc altima yahu napicaz :D

Bilirim bu duyguyu, için içini kemiriyordur şimdi, kalbin Lumia Lumia diye atıyor, gözlerin çakmak gibi nerede bir Lumia olsa kaçırmıyor karelerini, waaahhh wah kardeşim allah sana Lumia sabrı versin :ah

- - - Eklendi - - -

o zaman Microsoft bişey yapamaz:kop:

Mı Acaba ? Wallaha içime KURT düştü, hani şu reklamlardaki gibi :bilmm, Kimbilir belkide ... ? :hmmm

Lumiance

Lumiance

Üye

"kötü söz sahibine aittir"

Karşınızdaki size ne derse desin,ne yaparsa yapsın,sizin tepkiniz her zaman kalite ve seviyenizi göstersin.

abi bu sözün recep ivedik 3 teki karate kursu sahnesini aklıma getirdi :D

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Güzel bir internet tarayıcısı önerir misiniz ?

PureFood

PureFood

Üye
Güzel bir internet tarayıcısı önerir misiniz ?

UC browser ve Sury Free mutlaka.

Bir de nokia xpress var ama öneren çıkmadı daha buralarda. diğerleri bunların yanına yaklaşamaz.

ademoz05

ademoz05

Üye
Bilirim bu duyguyu, için içini kemiriyordur şimdi, kalbin Lumia Lumia diye atıyor, gözlerin çakmak gibi nerede bir Lumia olsa kaçırmıyor karelerini, waaahhh wah kardeşim allah sana Lumia sabrı versin :ah

- - - Eklendi - - -

Mı Acaba ? Wallaha içime KURT düştü, hani şu reklamlardaki gibi :bilmm, Kimbilir belkide ... ? :hmmm

aynen valla sagolasin. Yaz gelse de bir is bulabilsem...

eyup ensar

eyup ensar

Üye
Arkadaşlar MS nin Youtube uygulamasında videoyu indirebiliyormuyuz eğer indiriyosak nereye indiriyor yardımcı olabilrmisiniz?

YkPkY

YkPkY

Üye

abi bu sözün recep ivedik 3 teki karate kursu sahnesini aklıma getirdi :D

o zaman google bizden iyi bi osmanlı tokadı yiyecek

- - - Eklendi - - -

ben aldımda ne oldu 1500lira bayıp.borcu bitmeden içimde patladı

- - - Eklendi - - -

ben aldımda ne oldu 1500lira bayıp.borcu bitmeden içimde patladı

- - - Eklendi - - -

O dokunma sorunu bende de zaman zaman oluyor. Telefonu iki defa servise verdim şu ana kadar yazılım yüklendi (başka sebeplerle vermiştim servise) iki kere de ben sıfırlama yaptım ama hala düzelmedi. Ben de genel de biri aradığında görüşmeyi başlatmaya çalıştığımda oluyor. Nokia TV bildiğim kadarıyla Türkiye'de desteklenmiyor.
o telefon cort olmuş benimki gibi.değiştirilmediğ müddetce bi yol olmaz

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar MS nin Youtube uygulamasında videoyu indirebiliyormuyuz eğer indiriyosak nereye indiriyor yardımcı olabilrmisiniz?

indirilmiyor onla.gethemall adlı uygulamayı kullan

kartal-78

Üye
l920 kulaklık takılıyken telefon çaldında zilsesi kulaklıktan geliyor ama zil sesi dişarıyada veriyor kulaklık takılıyken telefon çaldında zil sesinin dışarıya vermemesi için ne yapmam lazım arkadaşlar

yasirtaha

yasirtaha

Üye
l920 kulaklık takılıyken telefon çaldında zilsesi kulaklıktan geliyor ama zil sesi dişarıyada veriyor kulaklık takılıyken telefon çaldında zil sesinin dışarıya vermemesi için ne yapmam lazım arkadaşlar

böyle bir şansın yok

ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlar 20 dakika kadar viber uygulamasında arkadaşımla mesajlaştım telefon soba gibi oldu!! sizde de böyle oluyor mu?

YkPkY

YkPkY

Üye
kışın olsaydı iyiydide yazın bunaltıyor.iki gün sonrada nalları dikiyor

- - - Eklendi - - -

hiççç

lolaman

lolaman

Üye
Telefonlarınızdan memnun musunuz?Ben 620 modeline merak sardım ama ramı az falan dediler meraka kapıldım sonra arkadaşlar ısınma sorunu uygulama azlığı falan?

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Telefonlarınızdan memnun musunuz?Ben 620 modeline merak sardım ama ramı az falan dediler meraka kapıldım sonra arkadaşlar ısınma sorunu uygulama azlığı falan?

ileriye donuk bir şey alacaksan en azından L820 al.

MaxWheel

MaxWheel

Üye
lumia 920 en iyi akıllı telefon ödülünü aldıgında iphone un siri sine sorulan en akllı telefon hangisi diye iphone lumia 920 diyordu google da lumia ile yapılan aramada ilk samsungun kendi sitesi çıkartıyordu

PureFood

PureFood

Üye
Arkadaşlar 20 dakika kadar viber uygulamasında arkadaşımla mesajlaştım telefon soba gibi oldu!! sizde de böyle oluyor mu?

Bende 20 dakika Skype'tan görüntülü konuşunca telefon öyle oluyor. Yapacak bişey yok.

papakudioflu

papakudioflu

Admin

sen gel benim yanıma vereyim benim lumia620'yi bir gun boyunca test et bakalım begenicek misin? Isınma daha hic yaşamadım. Oyun uygulama zaten belli. İos ve android kadar tabi ki sayisal anlamda fazlalik yok. Ama magaza da 6 ay önceki magaza degil yani.

• Beğen
Tepkiler: lolaman
csH

csH

Üye
bilgisayarla 620 arasında wifiyle fotoğraf ve müzik aktarımı yapabilmek için program falan var mı

PureFood

PureFood

Üye
Arkadaşlar Whatsapptan şarkı aldım ama kaydetmiyor tabi telefon :( görüntü kaydediyor. Kaydetmem lazım o şarkıyı ama yok kaydet yok :(

Takipçi Satın Al

Üst Alt