Rihanna Turkiyeye Geliyor Ya Gelemezse? :D

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
Annem Te Amo'yu bir acayip seviyor. :D kaç yıldır telefonunun zil sesi Te Amo :D

Bana göre bütün albümleri iyi :D ha en sevdiğim şarkısı dersen buna cevap veremem ama albüm sıralaması yapabilirim :D

Sadece Te Amo değil bunun gibi birçok şarkısını seviyorum ancak yeni Çıkanlar bence 5 para etmez :evet:

PriZm

PriZm

Üye
Tarz değiştirdi.Bende onun tarzına uyum sağlıyorum.Her sene olduğu gibi.

Sürekli aynı konu aynı ritim şarkılar bir süre sonra müzikaliteyi düşürür.Rihanna bu konuda en iyisini yapıyor.Her sene farklı.

işin garip tarafı beş para etmez dediklerin Billboard, Grammy ödüllerine doyamıyor..

PriZm

PriZm

Üye
15...

avcitalip

avcitalip

Üye

Sürekli aynı konu aynı ritim şarkılar bir süre sonra müzikaliteyi düşürür.Rihanna bu konuda en iyisini yapıyor.Her sene farklı.

işin garip tarafı beş para etmez dediklerin Billboard, Grammy ödüllerine doyamıyor..

:) ben kendi açımdan 5 para etmez dedim :evet:

PriZm

PriZm

Üye
:zzz:

Türe

Türe

Üye

Hakkaten bak. Şarkılarının ritimleri çok çok farklı. Serdar Ortaç gibi aynı ritimden 153622619492 şarkı yapmıyor.

PriZm

PriZm

Üye

Hakkaten bak. Şarkılarının ritimleri çok çok farklı. Serdar Ortaç gibi aynı ritimden 153622619492 şarkı yapmıyor.
Belkide bu yüzden dünyanın gelmiş geçmiş en iyi şarkıcıları listesinde adı var :)

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Türe

Türe

Üye
Madonna 1. Mi :zzz:

PriZm

PriZm

Üye

Evet.

Rihanna ve Madonna'nın şu ana kadar aldıkları toplam ödül sayısı 2-3 ay önce eşitlendi.Tek fark Madonna bu kadar ödülü 30 yıllık bir kariyer sonucunda aldı.Rihanna ise 7.

Türe

Türe

Üye
Madonna :hmmm Rihanna Çok daha iyi. :zzz:

PriZm

PriZm

Üye
14....

PriZm

PriZm

Üye
13.