IVI-Elia
Üye
Evet biliyorum bing ms nin de. Yandex daha yakın.
O da doğru.Bing şuan Beta aşamasında yeni sürümü beta aşamasında...İnşallah final surumunde daha iyi olur..
Evet biliyorum bing ms nin de. Yandex daha yakın.
benim gibi servisin ağzına s.çacaksın bir daha yaparsa,iade için kafalarına atacaksın o telefonu zıtlaşırlarsamerhaba arkadaşlar 09.05.2013 tarihi itibari ile yeni lumia 720 siyah aldım 11.05.2013 tarihinde kutu acılımı yaptım 2 gündür kullanıyorum ilk telefon kapanmasını bugün yaşadım zar zorda olsa actım bu sorunu bir daha yaşarmıyım bilemiyorum 2 günde böyle olacaksa sıkıntı bide wireless acıkken tuş kilidi kapatılıp 5 dakika beklediğimde oldu bilgilerinize....
yandex rusların.
ama googlenin iiyice g.tü kalktı.bu işleri yapmak bu yazılımları üretmek için kimin alt yapısını yaladılar acaba.yoktanmı var oldular.şimdide tükürüyolar ama ilerde pis yalarlar
- - - Eklendi - - -
benim gibi servisin ağzına s.çacaksın bir daha yaparsa,iade için kafalarına atacaksın o telefonu zıtlaşırlarsa
Öncelikle iyi akşamlar hepinize uzun süredir yoktum Bi kaç sorularım olacaktı şimdi geçenlerde 620'm telefonun ses açma kapama gibi tuşları çalıştığı halde nedense 15dk boyunca ekranına dokunduğum halde hiçbir tepki verememeye başladı daha doğrusu ekran çalışmadı bunu aynı kere ikinci defa daha yaptı nedendir acaba bide lumia pusher uygulamasına gelen son güncelleme ile birlikte Bi özellik fark ettim Nokia tv özelliği gelmiş desteklemiyor acaba sizlerin telefonlarında da mı desteklemiyor yardım ederseniz sevinirim
arkadaşlar kelimelerinizi daha özenli seçin. Yakişmiyor![]()

Abi ne desek az bu Google'a biliyorsun![]()
O dokunma sorunu bende de zaman zaman oluyor. Telefonu iki defa servise verdim şu ana kadar yazılım yüklendi (başka sebeplerle vermiştim servise) iki kere de ben sıfırlama yaptım ama hala düzelmedi. Ben de genel de biri aradığında görüşmeyi başlatmaya çalıştığımda oluyor. Nokia TV bildiğim kadarıyla Türkiye'de desteklenmiyor.birisi bana yardım edebilirmi acaba
Bu gün ilk defa telefonun kilit ekranında kapalı kaldı ve güç tuşu tepki vermedi.Ses kısma + güç tuşu ile açtım.Sanırım 2-3 haftadır kapatmıyordum ondan oldu![]()

Yok Yok bu işte var bir şey, bugün öğleye doğru benimki de biri ki takılır gibi oldu, hatta azıcıkta saçmaladı ama kilitlenmeden düzeldi tekrardan. Merak ettim, acaba MS birşeyleri güncelliyor olabilir mi uzaktan ?![]()
ayarlar/güncellemeler/ veri baglantım izin verdiginde güncellemeleri otomatik indir aktif mi?