e71 donma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

aligulcan7

Üye
    Konu Sahibi
e71 donma sorunu
arkadaşlar e71 telefonumda arama yapıp kapattıktan sonra donuyor 5-6 saniye boyunca.kapattığım halde ses miktarı ekranda takılı kalıyor.ayrıcada bir gün süreyle açık kalınca telefonun menusune giriş yapamıyorum telefonu kapatıp açmak zorunda kalıyorum.bu konuda çözüm önerebilecek var mı?

Legendary.

Legendary.

Üye
Telefona HARD FORMAT at..
Telefonunu [email protected]r programlarından kur.düzenli olarak temizle.
Çok fazla uygulama yükleme :)

aligulcan7

Üye
    Konu Sahibi
yuklu birşey yok zaten.dediklerini denicem

Legendary.

Legendary.

Üye
Bunları yapınca kasmaması lazım ben hard format atınca çok hızlı oluyor telefon :hmmm :bilmm

aligulcan7

Üye
    Konu Sahibi
Bunları yapınca kasmaması lazım ben hard format atınca çok hızlı oluyor telefon :hmmm :bilmm

bende anlamadım birşey.ccleaner da yüklü telefon ve hafıza kartı temiz diyor.bildiğin baska yöntem varmı acaba?

Legendary.

Legendary.

Üye
Hard format mı attınız? Telefonu yedekleyin.
Kapalı işen *+3+yeşil tuş+açma tuşuna basın ayarlar gelene kadar bırakmayın :hmmm

aligulcan7

Üye
    Konu Sahibi
Hard format mı attınız? Telefonu yedekleyin.
Kapalı işen *+3+yeşil tuş+açma tuşuna basın ayarlar gelene kadar bırakmayın :hmmm

hocam bu dediğinizi yaparak format attım.ama işe yaramadı.acaba sorun neyde olabilir.bir ay önce güncellemiştim.ondan kaynaklanan birşey mi acaba?yada hafıza kartından kaynaklanan birşey menüye girişi etkiler mi?

Legendary.

Legendary.

Üye
Bundan sonrasını bilemem ne yazıkki aşıyor beni :bilmm

Olmadı hafıza kartını yedekleyip biçimlendirin tarama yapın belki ondandır :bilmm

yussuf19

Üye
benmde telefon e71 internette donuyo, facede donuyo, twittera hiç girmiyo, uygulama inmiyo, yüklü uygulamalar silinmiyo. Bunların çözümünü biliosanız yardım edermisiniz ? Güncellemede yapamıorum internetimde yok evde.

bayon

Üye
arkadaşlar e71 telefonumda arama yapıp kapattıktan sonra donuyor 5-6 saniye boyunca.kapattığım halde ses miktarı ekranda takılı kalıyor.ayrıcada bir gün süreyle açık kalınca telefonun menusune giriş yapamıyorum telefonu kapatıp açmak zorunda kalıyorum.bu konuda çözüm önerebilecek var mı?
bence *#7370# den format atmalısın bide. Ayrıca telefonun sürümü kaç ?

aligulcan7

Üye
    Konu Sahibi
sürümü 300.21.012
rm-346

e_cakmak

Üye
format şart.

yussuf19

Üye
benm sürüm 400.21.013 Rm346
Uygulama inmiyo, silinmiyo. İnternette donuyo. Twittera felan girmiyo. Ne yapmam gerekiyo ? Yardm.

bayon

Üye
benm sürüm 400.21.013 Rm346
Uygulama inmiyo, silinmiyo. İnternette donuyo. Twittera felan girmiyo. Ne yapmam gerekiyo ? Yardm.

yazılım güncellemesi varmı nokia suit ile bi kontrol etsene

- - - Eklendi - - -

ben baktım en son sürümün güncellemeyi yapmadan tam randıman alman mümkün değil büyük fayda sağlayacaktır

Takipçi Satın Al

Üst Alt