Google Hangouts Uygulamasını Yayınladı

Sponsorlu Bağlantılar

tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
Google Hangouts Uygulamasını Yayınladı
Google Android, iOS ve web için tasarlanan yeni Hangouts uygulamasınI Google I/O 2013 etkinliğinde duyurdu. Yeni uygulamanın detayları haberimizde.

[video=youtube;XkpjZ7oA_Qg]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XkpjZ7oA_Qg[/video]

Hangouts'un Farkı Nedir?Hangouts'un en önemli farklarından biri uygulamanın çoklu platform desteği sunması. Bu sayede ister bilgisayarınızda ister telefon ya da tabletinizde olun her cihazdan görüşmelerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Bu da kullanıcılara büyük bir esneklik sağlıyor. Hangi cihazı kullanıyor olursanız olun tek ihtiyacınız olan internet ve Google hesabınız.

iOS cihazınıza , Android cihazınıza , bilgisayarınıza Google Chrome eklentisini ise kurabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: laz6116

MaxipmaN

Üye
başlık on numara

x-scarface

x-scarface

Üye
Teşekkürler deneyelim.

• Beğen
Tepkiler: tapatalk
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Haber için teşekkür ederim. Yalnız ben bu programı telefona kuramadım (sgs3) mağazaya girdiğimde yükle seçeneği yerine aç seçeneği çıkıyor ; aç dediğimde sistemde bulunan google talk programı açılıyor :hmmm anlam veremedim bu işe . Arayuzune bakıyorum programın bendeki ile alakası yok ! Garip bir durum..

aleranol

aleranol

Üye
Bendede google talk geliyor

tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
talkı güncellediler heralde

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
talkı güncellediler heralde

Oda geldi aklıma ; lakin mağazaya girip güncellemelere baktığımda google talk için bir güncelleme göremedim . Bir kaç güne durumun ne olduğu ortaya çıkar herhalde.. :oke:

KKIVANCC

KKIVANCC

Üye
Android'ten hiç anlamam ama mantıken aklıma Google Talk'ı kaldırıp sonra bu programı mağazadan yüklediğinizde sorununuz çözülecekmiş hissi var içimde. ( Tamamen düşünce denemeden bilemezsiniz sorumluluk kabul etmem ! )

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Android'ten hiç anlamam ama mantıken aklıma Google Talk'ı kaldırıp sonra bu programı mağazadan yüklediğinizde sorununuz çözülecekmiş hissi var içimde. ( Tamamen düşünce denemeden bilemezsiniz sorumluluk kabul etmem ! )

Google talk ; sistem uygulaması olduğundan dolayı ; sadece rot lu cihazlardan silinebilir. Bir programı kaldırmak içinde ; daha yeni sayacını sıfırladıgım cihaza rot atmak bana saçma geliyor :oke:

KKIVANCC

KKIVANCC

Üye
Google talk ; sistem uygulaması olduğundan dolayı ; sadece rot lu cihazlardan silinebilir. Bir programı kaldırmak içinde ; daha yeni sayacını sıfırladıgım cihaza rot atmak bana saçma geliyor :oke:

Anladım dediğim gibi Android telefonlarla pek fazla alakam olmadı sadece bir fikirdi benim ki :)

Üst Alt