Haber Windows Store Uygulama Güncellemeleri

Sponsorlu Bağlantılar

ÖEY

ÖEY

Üye
Bazı arkadaşlar kızacak ama :D uzun zamandan sonra ilk defa telefonuma güncelleme geldi. İlki dün Facebook Beta güncellemesi ki günler öncesinde burada paylaşıldı. Bana ancak geldi. Güncelleme göründüğünde şebeke üzerinden internete bağlıydım. Bugün de wifi üzerinden bağlıyken hemen hemen aynı saatlerde Yapı Kredi uygulamasına güncelleme geldi. Yapı Kredi uygulamasına gelen güncelleme sanırım paylaşılmamış haberiniz olsun arkadaşlar.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

güncellendi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

güncellendi.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve PureFood
ÖEY

ÖEY

Üye
Ne o yahu bugün kimseye güncelleme geldi galiba benden başka:naughty: Telefonum ömrü hayatında sistem uygulamasının güncellemesini mağazada görmemişti ta ki bugüne kadar:d: Erişim Noktası'na güncelleme görünüyor arkadaşlar, gururla buradan duyuruyorum:d::ehe

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve csH
pederr

pederr

Üye
Erişim noktası zaten mağazadan guncelleniyordu sagol bilgi için

funnel

Üye
Ne o yahu bugün kimseye güncelleme geldi galiba benden başka:naughty: Telefonum ömrü hayatında sistem uygulamasının güncellemesini mağazada görmemişti ta ki bugüne kadar:d: Erişim Noktası'na güncelleme görünüyor arkadaşlar, gururla buradan duyuruyorum:d::ehe

Banada gelmiyordu bi ara gelmeye başladı, sonra bir uygulamayı elle güncelledim, yine gelmez oldu. Sonra durupdururken yine gelmeye başladı. Bidaha da elle güncellemedim. Bence sende hiçbir uygulamayı elle güncelleme, gelmeye devam edecektir.

Edit: Biraz karışık cümle kurmuşum.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

ÖEY

ÖEY

Üye
Erişim noktası zaten mağazadan guncelleniyordu sagol bilgi için
Arkadaşım sen hem uygulama hem de sistem uygulamaları güncelleme bildirimlerini düzenli olarak mağazadan alıyor olabilirsin ama aylardır burada ve pek çok başlıkta konuşulduğu üzere ben dahil benim gibi pek çok kişi bu uygulamaların bildirimlerini hiçbir şekilde alamıyor. Onun için zaten bu konu başlığı burada var. Onun için bu tarz yorum yapmadan önce bir nedeni araştırda öyle yaz ok:oke:

- - - Eklendi - - -

Banada gelmiyordu bi ara gelmeye başladı, sonra bir uygulamayı elle güncelledim, yine gelmez oldu. Sonra durupdururken yine gelmeye başladı. Bidaha da elle güncellemedim. Bence sende hiçbir uygulamayı elle güncelleme, gelmeye devam edecektir.

Edit: Biraz karışık cümle kurmuşum.
Valla bu yazdıklarına ben şahsen inanmıyordum ama aslında bilmeden de olsa telefonu sıfırladıktan sonra manuel güncelleme yapmadım son bir haftadır önce facebook beta ardından youtube bugün de erişim noktası güncellemesi kendi kendi geldi. Şaşırdım açıkçası :D Neyse inşallah daha düzelerekten gelir güncelleme bildirimleri diyelim :D

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
güncellendi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

eyup ensar

eyup ensar

Üye
Youtube Plus güncellendi kullanan varsa tabi daha :)

- - - Eklendi - - -

Angry birds güncellendi

- - - Eklendi - - -

Lumia pusher güncellendi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güncellendi.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Youtube Plus güncellendi kullanan varsa tabi daha :)

Angry birds güncellendi

Lumia pusher güncellendi
Eyüp güncellemeler sana geç gelmiş kardeşim, paylaşmadan evvel güncelleme tarihlerini kontrol etmeni öneririm.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

güncellendi.

eyup ensar

eyup ensar

Üye
Eyüp güncellemeler sana geç gelmiş kardeşim, paylaşmadan evvel güncelleme tarihlerini kontrol etmeni öneririm.

abi valla geriye doğru gittim göremeyince yeni gelmiştir diye paylaşıyım dedim kusura kalmayın.

Raskoln

Raskoln

Üye
Nokia Weather güncellendi..

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

ANIL

ANIL

Admin

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Itsdagram güncellendi.