20GB Harddisk :'(

Sponsorlu Bağlantılar

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
25 liraya 80gb disk satan var. alabilirsin. :oke:

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Arkadaşlar pcyi tamire götürdüm götürmemle birsürü arıza tespit edildi harddisk bozulmuş adam pc muhendisi işte dogru durust harddisk bulamamıs 20gb 2.el harddısk takmış.Sabahtan beri dogru durust kullanmaya calısıyom pc win7'den xp ye döndü 5gb alanım kaldı iyice saçmaladım pc zaten çok kasıyo açıyom chrome'a tıklıyom 2saat sonra açıyo.Bi program yüklüyom eskiden 2 dk sürmezken şimdi 15 - 20 dk oldu napıcam ben.ss

Nasil PC muhendis olmus bu arkadas? Bu soruyu neden mi sordum;

1- Muhendis adam nasil oluyorda kafasina gore 20gb HDD takiyor? Senin taleplerini ve guncel kullanim aliskanligina gore bir cozum sunmuyor? Diger tespit ettigi arizalar nelermis?
2- Neden bulamamis ikinci el duzgun bir HDD. Bursa gibi merkezi bir ilimizde bu kadar mi zor? (Hakkari'de yasasan anlayacagim, internet denilen bir icat var, her derde deva?)
3- Tamam diyelim, imkan olmadigi icin 20gb takmis, XP yuklemis. Windows 7 ile calisan sistem XP gibi daha hafif bir OS kurulduktan sonra neden kasilir?
4- Soru sormakla bitmez...

Bu nedenle sunlari da sormak gerek;

1- Bilgisayarinin tamire gitmeden onceki konfigurasyonu neydi? (islemci-ekran karti-ram-anakart)

2- Su an ki konfigurasyonu nedir? (sozde tamirden sonraki)

Boyle is yapan Muhendislerden suphe ederim arkadas! Ne muhendisi oldugunu bilemem fakat PC muhendisi olmadigi asikar. PC'ni eski pozisyonundan daha kotu halde teslim ediyorsa bunun adi "tamir ettim olmaz!!!"

Şen Aile Kasabi muhendis arkadasa git hakkini ara (arkadasin, esin-dostun olsa da), hele hatir-gonul isi degilse ve odeme yaptiysan bu isin pesini birakma.
Boyle sacmalik olmaz, isini adam gibi yapsin.

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi

Nasil PC muhendis olmus bu arkadas? Bu soruyu neden mi sordum;

1- Muhendis adam nasil oluyorda kafasina gore 20gb HDD takiyor? Senin taleplerini ve guncel kullanim aliskanligina gore bir cozum sunmuyor? Diger tespit ettigi arizalar nelermis?
2- Neden bulamamis ikinci el duzgun bir HDD. Bursa gibi merkezi bir ilimizde bu kadar mi zor? (Hakkari'de yasasan anlayacagim, internet denilen bir icat var, her derde deva?)
3- Tamam diyelim, imkan olmadigi icin 20gb takmis, XP yuklemis. Windows 7 ile calisan sistem XP gibi daha hafif bir OS kurulduktan sonra neden kasilir?
4- Soru sormakla bitmez...

Bu nedenle sunlari da sormak gerek;

1- Bilgisayarinin tamire gitmeden onceki konfigurasyonu neydi? (islemci-ekran karti-ram-anakart)

2- Su an ki konfigurasyonu nedir? (sozde tamirden sonraki)

Boyle is yapan Muhendislerden suphe ederim arkadas! Ne muhendisi oldugunu bilemem fakat PC muhendisi olmadigi asikar. PC'ni eski pozisyonundan daha kotu halde teslim ediyorsa bunun adi "tamir ettim olmaz!!!"

Şen Aile Kasabi muhendis arkadasa git hakkini ara (arkadasin, esin-dostun olsa da), hele hatir-gonul isi degilse ve odeme yaptiysan bu isin pesini birakma.
Boyle sacmalik olmaz, isini adam gibi yapsin.

Aynen kardeşim haklısın artık yumuşak davranmak yok ! O Kadar gitcem hakkımı sonuna kadar alcam (ama adam muhendıs unıversıtede hoca yani :D )

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap

yusuf1998x

Üye
sen eniyisi internetten ikinci el harddisk al ama bak şöyle bi durum var bazı bilgisayarcılar parçaları araklıyo bilgisayarı vermeden önce bide aldıktan sonra kontrol et :)