aynen abi valla kimse olmadımı kasmanında tadı olmuyor :d: Kasmak yok muhabbet var sopa:
x-scarface Üye TheLastWarrior' Alıntı: aynen abi valla kimse olmadımı kasmanında tadı olmuyor Genişletmek için tıkla ... Kasmak yok muhabbet var
TheLastWarrior' Alıntı: aynen abi valla kimse olmadımı kasmanında tadı olmuyor Genişletmek için tıkla ... Kasmak yok muhabbet var
Joker Emekli Yönetici achambo' Alıntı: aleyküm selam hoşgeldin - - - Eklendi - - - bir çizginin rengini değişemedim deli oluyorum Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk naber Semih - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Mert, burak, ozi hoşgeldiniz canlar Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk abim naber
achambo' Alıntı: aleyküm selam hoşgeldin - - - Eklendi - - - bir çizginin rengini değişemedim deli oluyorum Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk naber Semih - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Mert, burak, ozi hoşgeldiniz canlar Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk abim naber
TheLastWarrior Üye x-scarface' Alıntı: Kasmak yok muhabbet var Genişletmek için tıkla ... aynen abi çaktırma sohbet var
Joker Emekli Yönetici Kabız Civciv' Alıntı: Napiyonuz Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Ozi iyilik sen
achambo Üye Joker' Alıntı: Hoşbulduk naber Semih - - - Eklendi - - - Hoşbulduk abim naber Genişletmek için tıkla ... yine kahveyi bitirdim uyumam
Joker' Alıntı: Hoşbulduk naber Semih - - - Eklendi - - - Hoşbulduk abim naber Genişletmek için tıkla ... yine kahveyi bitirdim uyumam
Joker Emekli Yönetici achambo' Alıntı: yine kahveyi bitirdim uyumam Genişletmek için tıkla ... Benimde uykum yok ama her an kaçabilirim
achambo' Alıntı: yine kahveyi bitirdim uyumam Genişletmek için tıkla ... Benimde uykum yok ama her an kaçabilirim
achambo Üye TheLastWarrior' Alıntı: aleyküm selam millet hoşgeldiniz hepiniz bir minder kapın kenara yerlesn Genişletmek için tıkla ... minder dedin sandalyenin üstündeki minderde oturuyorum yere mi alıyım
TheLastWarrior' Alıntı: aleyküm selam millet hoşgeldiniz hepiniz bir minder kapın kenara yerlesn Genişletmek için tıkla ... minder dedin sandalyenin üstündeki minderde oturuyorum yere mi alıyım
achambo Üye Joker' Alıntı: Benimde uykum yok ama her an kaçabilirim Genişletmek için tıkla ... bırakmam dün kavun dedim kaçtın bugün olmaazz - - - Eklendi - - - TheLastWarrior' Alıntı: aaa Genişletmek için tıkla ... ne yazdın ki
Joker' Alıntı: Benimde uykum yok ama her an kaçabilirim Genişletmek için tıkla ... bırakmam dün kavun dedim kaçtın bugün olmaazz - - - Eklendi - - - TheLastWarrior' Alıntı: aaa Genişletmek için tıkla ... ne yazdın ki
x-scarface Üye .TremmerT.' Alıntı: Biraz daha dayanabilirim Genişletmek için tıkla ... ne oldu kardeşim
TheLastWarrior Üye achambo' Alıntı: minder dedin sandalyenin üstündeki minderde oturuyorum yere mi alıyım Genişletmek için tıkla ... farketmez nasıl rahatına gidiyorsa öyle yap
achambo' Alıntı: minder dedin sandalyenin üstündeki minderde oturuyorum yere mi alıyım Genişletmek için tıkla ... farketmez nasıl rahatına gidiyorsa öyle yap
Joker Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: İyidir burağım aynı olum sen ne zaman mod oluyorsun yav yetmezmi artık test Genişletmek için tıkla ... Vallahi bilmiyorum abi ben okuldayken bu kadar test görmedim
x-scarface' Alıntı: İyidir burağım aynı olum sen ne zaman mod oluyorsun yav yetmezmi artık test Genişletmek için tıkla ... Vallahi bilmiyorum abi ben okuldayken bu kadar test görmedim