Lütfen yardim !!! Ace 2 ROOT VE GARANTİ

Sponsorlu Bağlantılar

buriboy

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen yardim !!! Ace 2 ROOT VE GARANTİ
arkadaslar telefonu rootladim hafiza kartini sistem bellegi olarak gosterdm telefon bozuldu rootu sildim garantiye götürdüm ancakyetkisiz yazilim müdahalesi mevcut dediler telefonu tamir etmediler yardim edicek varmi ?
1)telefonun rootlandigini nasil anlamişlardir
2)ne yapsam telefonbu tamir ederler yani nasil eski haline getirebilirim

telefon:ace2

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
yazilimsal ariza varsa yeni rom at brick olmadiysa yani googlede ara orjinal romu yukle

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
Yani tel aciliyosa internetten ara orjinal yani stock rom indir odine bagla yukle tel hic ama hic acilmiyorsa samsungn genel servise gonder onlar yaparlar

• Beğen
Tepkiler: buriboy
skywalker06

skywalker06

Üye
birde şu var root tarzı işlemlerde telefondaki sayaç artıyor rootu kaldırmadan sayacı sıfırlaman gerekiyor yoksa servis sayacın artmasından dolayı müdahalede bulunulmuş denmiştir

• Beğen
Tepkiler: buriboy

buriboy

Üye
    Konu Sahibi
Yani tel aciliyosa internetten ara orjinal yani stock rom indir odine bagla yukle tel hic ama hic acilmiyorsa samsungn genel servise gonder onlar yaparlar
cevap için çok sağol stockrom buldum turkce denicem onu telefon açılıyo bu arada cache dosyalarını silince

- - - Eklendi - - -

birde şu var root tarzı işlemlerde telefondaki sayaç artıyor rootu kaldırmadan sayacı sıfırlaman gerekiyor yoksa servis sayacın artmasından dolayı müdahalede bulunulmuş denmiştir

tamam sayacı sıfırlarım

Takipçi Satın Al

Üst Alt