Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
windows 8 sdk (yardım!!)
Sponsorlu Bağlantılar
eSpi0n
Üye
Konu Sahibi
windows 8 sdk (yardım!!)
Arkadaşlar yardım edin,ücretsiz Developer hesabı aldım (öğrenci) ama sdk yı kuramıyorum galiba windows8 lazımmış? Doğrumu,öyleyse bile bunu Windows 7 de çalıştırmanın bir yolu yok mu?
man20
Üye
malesef yok canım.
eSpi0n
Üye
Konu Sahibi
şu anda sdk 7.1 i yüklemeyi deniyorum üstüne de 7.8 güncellemesini eklesem hala olmazmı (denedinizmi?,açıklamada 7.8 için, 8.0 'ı da güncelleyebildiği yazıyor?)
papakudioflu
Emekli Yönetici
wp8 sdk'sı icin win8 lazım. Wp7 sdk7.1 ve 7.8 icin win7 ve vista yeterli.
şu anda sdk 7.1 i yüklemeyi deniyorum üstüne de 7.8 güncellemesini eklesem hala olmazmı (denedinizmi?,açıklamada 7.8 için, 8.0 'ı da güncelleyebildiği yazıyor?)
Windows 8 orjinali harici yüklemek mümkün değil ki 32 bit bile kabul etmiyor 64 bit olmak zorunda. Windows phone kendi sitesinde uygulama yazmak için online bölüm var, oradan da yazabilirsin. Onu istemem diyorsan sanal bir sunucu kurup içine windows 8 64bit yüklemen gerekir.
Windows 8 orjinali harici yüklemek mümkün değil ki 32 bit bile kabul etmiyor 64 bit olmak zorunda. Windows phone kendi sitesinde uygulama yazmak için online bölüm var, oradan da yazabilirsin. Onu istemem diyorsan sanal bir sunucu kurup içine windows 8 64bit yüklemen gerekir.