Galaxy on Fire ve Save Tek Paket

Sponsorlu Bağlantılar

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy on Fire ve Save Tek Paket
Arkadaşlar aklıma güzel bi fikir geldi uyguladım ve sonuç başarılı oyunu parçalayayıp içerisine Save Dosyası koydum yani sis i yüklediğiniz zaman hem oyun hem savesi hazır bi şekilde kurulmuş oluyor.

Sizin tek yapmanız gereken oyuna girip tadını çıkarmak...:D

Linki en kısa zamanda ekliyorum.

Ekli dosyalar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bi an önce eklerseniz gerekli bölüme taşınır. Fazla tartışma ve bekleyiş olmadan hazırlarsan iyi olur teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: manolyam63
Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
Bi an önce eklerseniz gerekli bölüme taşınır. Fazla tartışma ve bekleyiş olmadan hazırlarsan iyi olur teşekkürler :)

peki tamam meafire hesabım sorun çıkardı onunla uğraşıyorum :D

aLoNE aSSasSiN

aLoNE aSSasSiN

Üye
bekliyoruz..

asigsasi

asigsasi

Üye
kolay gelsin taha :)

• Beğen
Tepkiler: manolyam63
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Böyle Oyunlarla Tek Tek Uğraşacağına, Save(Kayıt) Dosyalarını Tek SIS Paketine Gömüp Seçim Ekranlı Yapabilirsin, Böylece Telefonunda Olan Ve Kayıt Dosyasını İsteyen Çok Çok Daha Hızlı Şekilde İstediğine Ulaşır :oke:

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
Böyle Oyunlarla Tek Tek Uğraşacağına, Save(Kayıt) Dosyalarını Tek SIS Paketine Gömüp Seçim Ekranlı Yapabilirsin, Böylece Telefonunda Olan Ve Kayıt Dosyasını İsteyen Çok Çok Daha Hızlı Şekilde İstediğine Ulaşır :oke:

aslında şöyle bişeyde geldi aklıma hepsini tek tek sis yapacağm sonra seçmeli tek bi sis yapacaktım fakat pc olmadığı için o seçim kaldı yani birisi yardımcı olursa tek paket içinde bütün saveler olucak :D

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin

aslında şöyle bişeyde geldi aklıma hepsini tek tek sis yapacağm sonra seçmeli tek bi sis yapacaktım fakat pc olmadığı için o seçim kaldı yani birisi yardımcı olursa tek paket içinde bütün saveler olucak :D

Kayıt Dosyalarını Ve Yollarını At, Yapayım 2 Dakikada..

manolyam63

manolyam63

Üye
valla guzel olur...

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
tamam işte sis yapıp yolluycam :D

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
link eklendi

MaxipmaN

Üye
bitirilmiş olarak başlamak sıkıcı olmaz mı?

jdmsaint

jdmsaint

Üye
Asphalt 5 ide yaparmısın

Takipçi Satın Al

Üst Alt