Samsung Galaxy S IV’den satış rekoru

Sponsorlu Bağlantılar

tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
Samsung, yeni amiral gemisi akıllı telefon modeli Galaxy S IV‘ü geçtiğimiz ay sonunda satışa sunmuştu. Daha önce ki Galaxy S modelleri gibi Galaxy S IV’ün de yüksek satış rakamlarına ulaşması bekleniyor ve Samsung‘un amiral gemisinin ilk satış rakamları bilgileri de gelmeye başladı.
Gelen bilgilere göre Samsung Galaxy S IV, satışa sunulduğu ilk dört günlük sürede 4 milyon satış gerçekleştirmiş. Geçtiğimiz Cuma gününe kadar yani satışa sunulduğu sadece iki haftada 6 milyon satış rakamına ulaşmış. Karşılaştırma yapacak olursak eğer, Galaxy S III‘ün 3 milyon adet rakamına ulaşması 21 gün, Galaxy S II‘nin ise 3 milyon rakamına ulaşması55 gün sürmüş.Satış ivmesine bakacak olursak eğer, Galaxy S IV‘ün 1 aylık süre içerisinde10 milyon satış rakamını geçmesi bekleniyor. HTC One ve Sony Xperia Zgibi diğer üst düzey akıllı telefonlar karşısında Galaxy S IV modelinin oldukça güçlü olduğu görülüyor.Samsung Galaxy S IV 4.99″ büyüklüğünde HD dokunmatik Super AMOLED ekran, dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 600/sekiz çekirdekli Exynos 5 Octa yonga seti, 13MP arka kamera, 2MP ön kamera,2GB sistem belleği, 16GB/32GB/64GB dahili veri kapasitesi gibi özelliklere sahip.

marist

marist

Üye
:hmmm

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Yok artık arkadaş

MrExpert

MrExpert

Üye
Ben şahsen bir android kullanıcısı olsam veya olmak istesem Note3 beklerdim s4 ü almazdım :hmmm Ama şuda var yani s4 mü note2 mi ozaman s4 tabi.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
S IV şuan Android'in gözbebeği , tüm telefonlar içinde de gerçek bir kahraman...Bu satış rakamlarına ulaşması da bunu destekler nitelikte.

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
S4 anormal derecede tutulmuş? Sanırım bu sırf hava atmak için Iphone alan kesim, Galaxy S4 bekler olmuş.

tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi

Galaxy mi ? Al onu al al.

Ozel arayuzlu bi cihaz alicak olsam samsung olur destek ve ozellik olarak en iyisi. Htc nin cop ettigi modeller say say bitmez. Coklu ekranina kurban o ozellik bize gelse diye deliriyom

Türe

Türe

Üye
Ozel arayuzlu bi cihaz alicak olsam samsung olur destek ve ozellik olarak en iyisi. Htc nin cop ettigi modeller say say bitmez. Coklu ekranina kurban o ozellik bize gelse diye deliriyom

One dan sonra htc yi samsung a tercih ediyorum.

PriZm

PriZm

Üye
Ne olursa olsun eğer Note 2 S4 dende One'dan da Xperia Z'den de daha yüksek oyun performansı sağlıyorsa o iş benim için bitmiştir.Androidde 1080p için daha erkendi.

Türe

Türe

Üye
Ne olursa olsun eğer Note 2 S4 dende One'dan da Xperia Z'den de daha yüksek oyun performansı sağlıyorsa o iş benim için bitmiştir.Androidde 1080p için daha erkendi.

Tercihlere göre elbette. Ama sırf oyun için almaz sanırım kimse ? Ki şu videoki performans yeterli keyif almak için ;

PriZm

PriZm

Üye
[video=youtube;bazz4Wr4uM0]http://www.youtube.com/watch?v=bazz4Wr4uM0[/video]

- - - Eklendi - - -

Tercihlere göre elbette. Ama sırf oyun için almaz sanırım kimse ? Ki şu videoki performans yeterli keyif almak için ;

Sırf oyun değil.3D gerektiren herhangi bir işlemde performans düşük olacaktır..

İnternette gezerken flash player dahil.

Konuya gelecek olursak.Açıkçası tam olarak bu satış hız/oranını bekliyordum.
[video=youtube;axc_646PpL8]http://www.youtube.com/watch?v=axc_646PpL8[/video]
[video=youtube;ESmQ_mklR9Y]http://www.youtube.com/watch?v=ESmQ_mklR9Y[/video]

tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
sense menüsü niye aşşağı doğru kayıyo ya yan yapma seçeneği var mı?

- - - Eklendi - - -

bide s4 ün kasasının çok iyi ele oturduğu ve kalite hissi verdiği söyleniyo deneyip görücez. arka tarafa fazladan diş atmışlar heralde

oktaygezgin

oktaygezgin

Üye
galaxy s5 cikana kadar en iyisi bu

fingerback5

fingerback5

Üye
İsin farklı boyutları da var tabi.Touchwizbence çok kotu bir arayuz.Çoklu ekran hariç bir partisi yok bence.Zaten olanlar da öyle aman aman kullanmiyor o özelligi.Her seyi geçtim o arka tarafin tasarimi ve plastik malzeme 2000 liralik telefona yakismiyor.O yüzden HTC one benim için daha önde.Ele aldiginda kaliteyi belli ediyor hakkini veriyor plastik gibi citirti sesi vermiyor.

ka_za

ka_za

Üye
ben rekor kirar dedim herkes s3 cok satti bu kalir falan dedi inanma görün şimdi :D

tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
İsin farklı boyutları da var tabi.Touchwizbence çok kotu bir arayuz.Çoklu ekran hariç bir partisi yok bence.Zaten olanlar da öyle aman aman kullanmiyor o özelligi.Her seyi geçtim o arka tarafin tasarimi ve plastik malzeme 2000 liralik telefona yakismiyor.O yüzden HTC one benim için daha önde.Ele aldiginda kaliteyi belli ediyor hakkini veriyor plastik gibi citirti sesi vermiyor.
polikarbon arka kapak

Takipçi Satın Al

Üst Alt