İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
Bence çabuk biter bu kampanya ...

adalar42

Üye
yaw beyler sıkıldım şu trial versiyon saçmalığından bunları orjinale çevirecek bi program çıkmadı yaa?
:S

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Exchange mail kurulumu yapabilen var mı arkadaşlar?

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Öncelikle mail serverinin hangi protokolü desteklediğini sistem yöneticisinden öğrenmelisin.
Eğer bu bilgiler elinde var ise zaten çok kolay.

Eğer böyle bir şansın yok ise mozilla thunderbird ile pc üzerine otomatik yapılandırma yaparak kurmayı dene sonra yaptığı yapılandırma kendi seçtiği bilgiler ve özellikler ile telefona kurmayı deneyebilirsin.

Mozilla Thunderbird genelde hiç şaşırmaz. Ben şahsen hep böyle yaparım :)

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Ben Lumia 620 için hafıza kartını almayı düşünüyorum. Ama isminde android yazıyor bir problem olur mu ?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
sanmıyorum sıkıntı çıkacağını. zaten mağaza tanım ismine o şekilde yazmış, kartın orjinal ambalajında ya da açıklamalarında öyle bir tanım yok :)

ben de kendi seçimim hakkında bir soru sorayım. L820yi alacağım zaman yanında uygun gördüm ancak okuma/yazma hızı (20mb/s diye belirtilmiş resimde) diğer class10 kartlara göre sizce düşük mü normal mi?

ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlar twitter'da InstagramWP adına resmi olduğu yazan bir hesap açılmış. Haberiniz ola, aşağıya linkini koyuyorum.

YkPkY

YkPkY

Üye
TELESERVİCE;

YAZILIM GUNCELLEME AYAR GENEL BAKIM YAPILMISTIR., CIHAZINIZ AKTIF TEST EDILMISTIR !, Cihazinizda gozlemlenen isinma durumu (Sarj,internet, kullanimi,veri yukleme vb.esnasinda) normal standartlarda, olup herhangi bir ariza durumu teskl etmemektedr., Chazinizda ayni anda ve arka planda kullanilmayan, uygulamalarin calismasi cihaz standartlarinda isinmaya, neden olabilir.Bu durumu onlemek icin arka planda calisan, gereksiz ugulamalarin kapatilmasi ve bir kac uygulamanin, ayni anda calistirilmamasi gerekmektedir., CIHAZINIZIN TAMIR SURECI BASARI ILE SONUCLANMISTIR.
Cihazınız son test aşamasındadır

Bunlar benimle resmen kafa buluyor. La havle vela guvvete illa billahi aliyyul aziiiiiiiiiiiim

ben gerizekalıyım ya.neyin nasıl olduğunu bilmiyorum

serinaga

serinaga

Üye
TELESERVİCE;

YAZILIM GUNCELLEME AYAR GENEL BAKIM YAPILMISTIR., CIHAZINIZ AKTIF TEST EDILMISTIR !, Cihazinizda gozlemlenen isinma durumu (Sarj,internet, kullanimi,veri yukleme vb.esnasinda) normal standartlarda, olup herhangi bir ariza durumu teskl etmemektedr., Chazinizda ayni anda ve arka planda kullanilmayan, uygulamalarin calismasi cihaz standartlarinda isinmaya, neden olabilir.Bu durumu onlemek icin arka planda calisan, gereksiz ugulamalarin kapatilmasi ve bir kac uygulamanin, ayni anda calistirilmamasi gerekmektedir., CIHAZINIZIN TAMIR SURECI BASARI ILE SONUCLANMISTIR.

Bunlar benimle resmen kafa buluyor. La havle vela guvvete illa billahi aliyyul aziiiiiiiiiiiim

Oldu olacak biraz daha sabret de değişim talep et ...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Aldın mı cihazı abi?

csH

csH

Üye
bırak abi şunları yaa valla bugün acayip derecede soğudum zaten bekledik 14 mayıs diye bi b.k yok temmuz gelir bu seferde yıl sonunu beklemeye başlarız işimiz ne:off:

umutley

Üye
Arkadaşlar Allah aşkına şu hafıza bölümündeki diğer nedir bakıyorum sürekli artıyor şuan 2,7gb ve bu diğer kısmında ne var söyleyinde siliyim yav :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
teslim alırken kontrol et olmamış deyip geri yolla, sen kafa bul. 3 sefer yap sonra değişim iste :/

- - - Eklendi - - -

TELESERVİCE;

teslim alırken kontrol et olmamış deyip geri yolla, sen kafa bul. 3 sefer yap sonra değişim iste :/

YkPkY

YkPkY

Üye
cihazı almadım.servis destekden cihazı sorguladım dalga geçer gibi yapıştırmışlar yukarıda yazdığım notu.
servis girişine değişim talep etmişdim,yazılım güncellendiğinide yazdırmışdım lakin benle dalga geçmişler.şuan mail attım servise hatta detan yazdım ve kaydım.
o hep 3 kere servise vermeler beklemeler yoruyor artık beni.çok yaşadım bu tarz sorunu.hep aynı terhane.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bu lumialar ilk çıktığında çok sorun vardı (donma, ısınma vs) ilk partiler sorunlu çıkmış sonraki partilerde sorunlar giderilmiş filan diye okumuştum. aldığımız cihazın kaçıncı parti üretimi olduğunu anlamak mümkün müdür?

Takipçi Satın Al

Üst Alt