n97 mesaj ve güncelleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

ykl001

Üye
    Konu Sahibi
n97 mesaj ve güncelleme sorunu
nokıa n97 kullanmaktayım onceden bi sorun yoktu ancak son 2 gündür mesaj geldiği zaman herkeste değil 6-7 kişide isim gozukmuyor ama ben aynı kişiye mesaj yolladıgım zaman gide kutusunda ve iletim raporunda isim gozukuyor sebebini bi türlü anlayamadım nasıl çözebiliriz sorunu. ( numaralar 1 tane kayıtlı ve hepsini silip tekrar yuklemeyi denedim)

bir diğer sorunda güncelleme sorunu pc suite bağlıyorum guncellemeye başlıyor 3-4 dk sonra telefon ile bağlantı kesildi deyip kapatıyor her seferinde aynı hatayı veriyor.

marist

marist

Üye
Eğer isim hem telefonda hemde sım kartta kayıtLıysa ve rehber > ayarlar da görünen rehber hem sım hemde tel seçiLi ise böyLe bişey oLuyor bende. :oke:

manyaq28

manyaq28

Üye
sürüm değişeceksen sana flaş yolu görünmüş

ykl001

Üye
    Konu Sahibi
Eğer isim hem telefonda hemde sım kartta kayıtLıysa ve rehber > ayarlar da görünen rehber hem sım hemde tel seçiLi ise böyLe bişey oLuyor bende. :oke:

tüm numaralar hem sim hem telde kayıtlı gorunum sadece sim kart , ama 6-7 tane numarada oluyor bu sorun sadece.

ykl001

Üye
    Konu Sahibi
sorun hala devam etmekte genelde son zamanlarda kaydettiğim numaralarda sorun var

Takipçi Satın Al

Üst Alt