Ekran kartı öneri

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
bit yüksek oldugu için işlemçiyi ancak degiştırirsen yükseltirsin

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
daha fazlasının işlemcin kaldırmaz gerek yok.

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
daha fazlasının işlemcin kaldırmaz gerek yok.

Şimdi artık paraya kıyacağım yapıcak birşey yok. Pc ye uygun 256 bit olursa eyer sağlam birşey söylermisiniz. Hiç olmadı artık elimdeki parayı kenara koyucam ve eniştemin yanına işe giricem ordan kazandığım paranın bir miktarını kendime saklarım diyerini gene kenara koyarım öyle paramı biriktiririm. Olmadı artık 1 yıl idare ederim sağlam bi pc yaparım anakart vs vs.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
elindekini sat sıfırdan al o zaman.

hikmet366

hikmet366

Üye

bunu alırsan anakart ve islemci ram degiştirmen gerek ama sen en iyisi pc ni sat başka pç al veya topla

- - - Eklendi - - -

Nasıl yani anlamadım pek şimdi elimdeki ana kartımı satıcam ?

pc ni sat demek istıyor.

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
Valla pc ne kadar eder bilmiyorum anlamıyorumda ne kadar ederki sizce ?

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
hikmet366

hikmet366

Üye
Evet 256 bi tte en ucuzu o

Uhops

Uhops

Üye
256 bitlerin fiyatları nekadar ? Eyer onlar daha sağlamsa belki dişimi biraz daha sıkıp para ekleyip öylede alabilirim ?

power falan kaldırırmı bilmiyorum ama
1gb 128bit;www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/powercolor-ax4830-1gbd5-h-hd4830-gddr5-1gb-256bit-ati-radeon-dx101-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=64369

2gb 256bit;www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/sapphire-11180-30-20g-hd6850-dual-x-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=65461

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
Buyur resimler kusura bakma ya yan çıkmış niye anlamadım halbuki düz çekmiştim. Bu şekildemi istedin resmi bilmediğim için böyle çektim.

Buda ekran :

hikmet366

hikmet366

Üye
2 gb 256 arkadaşin pcsıne uymuyor uyması için ana kart degişmesi gerek

Uhops

Uhops

Üye
Buyur resimler kusura bakma ya yan çıkmış niye anlamadım halbuki düz çekmiştim. Bu şekildemi istedin resmi bilmediğim için böyle çektim.

Buda ekran :

yandan çekilmiş olması sorun olmaz.monitörü yan çevirip bakarız:D.

hikmet366

hikmet366

Üye

Buda ekran :

abim dediki 250 tl eder dedi.

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi

evet öyle dedi birde sen o kılavye ile mauseyi kaplosuz mu kullanıyorsun

250 tl etcekse hıc satmam durur en azından ısımı gorur ekran kartıda almam sımdılık. Çalışır paramı kenara koyarım en son satarım daha sağlam birşeyler alırım. Evet kablosuz kullanıyorum.

hikmet366

hikmet366

Üye

250 tl etcekse hıc satmam durur en azından ısımı gorur ekran kartıda almam sımdılık. Çalışır paramı kenara koyarım en son satarım daha sağlam birşeyler alırım. Evet kablosuz kullanıyorum.

en ıyisini edersın diyor pentıum işlemci çok eskımiş dıyor fazla para etmez dıyor belki arkadaşına satsa 300 tl eder dedi sen en ıyi sı para biriktır ekran kartı al sen bu pcyi kaça aldın

Takipçi Satın Al

Üst Alt