Ekran kartı öneri

Sponsorlu Bağlantılar

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
Ekran kartı öneri
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce falan ekran kartım yandı. Yeni bi ekran kartı almaya karar verdim artık zaman geçmiyor pc ye oturasım gelmiyo face , forum hep böyle nereye kadar insanın canı sıkılıyor tabi haliyle oyun oynamadan. Sizden isteğim bana oyun için ideal bi ekran kartı önermeniz ama rica ediyorum mümkünse 300 lirayı geçmesin ve 2. el olmasın. Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum.

Pc özellikleri ;

Sistem :

Ekran :

Ekranda zaten anakart desteği ile çalışıyor.

Anakart :

hikmet366

hikmet366

Üye
pc nin ana kartı power ram gibi özelliklerini yazarsan herkes yardımcı olur :oke:

hikmet366

hikmet366

Üye
BAŞLAT > ÇALIŞTIR > Çıkan kutucuğa Dxdiag yazarak çıkan pencerede "sistem bilgisi" adı altında görüntülenen bilgilerden >

- İşletim sistemi
- Sistem modeli
- Bios
- İşlemci
- Bellek
- Direct X Sürümü

görebilirsin ama powerin gücünü göremessin kasanın içini aç bak :D

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
BAŞLAT > ÇALIŞTIR > Çıkan kutucuğa Dxdiag yazarak çıkan pencerede "sistem bilgisi" adı altında görüntülenen bilgilerden >

- İşletim sistemi
- Sistem modeli
- Bios
- İşlemci
- Bellek
- Direct X Sürümü

görebilirsin ama powerin gücünü göremessin kasanın içini aç bak :D

Kasanın içini açmayla şimdi kim uğraşıcak ben direk anakartın resmini atıyım ona göre bişey önerirler her halde :D

hikmet366

hikmet366

Üye

Kasanın içini açmayla şimdi kim uğraşıcak ben direk anakartın resmini atıyım ona göre bişey önerirler her halde :D

yok olmaz uyum sağlamaz :no:

verdim şeyi başlat çalıştırdan yap bak özelliklerine buraya yaz

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
Onunda resmini ekledim :D

hikmet366

hikmet366

Üye

biti düşük ama işini görür biti yüksek olunca fiyat artıyor

Matthe

Matthe

Üye
Oyun için 256 bit'den aşağı kart almayın bence.

hikmet366

hikmet366

Üye
Oyun için 256 bit'den aşağı kart almayın bence.

bende diyecektim ama 300 tl diyince mecbur onu önerdım oyun içın 256 bıtten aşaği olmamalı ama bit arttıkça para artıyor arkadaşın bütçesıni düşünerek o kartı önerdim

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
256 bitlerin fiyatları nekadar ? Eyer onlar daha sağlamsa belki dişimi biraz daha sıkıp para ekleyip öylede alabilirim ?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
powerın kaldıracak mı ? kaç watt power var ?
gt630 a para vermeye değmez.
doğru dürüst adam gibi oyun oynamak istiyorsan
high ayarlarda oynamak için 2GB ram daha alacaksın. + power yeterse HD7770 alırsın.
vatandan indirimle 225 TL

+ anakartın çok iyi. işlemcini 3.2 ghz yaparsın süper olur :oke:

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
powerın kaldıracak mı ? kaç watt power var ?
gt630 a para vermeye değmez.
doğru dürüst adam gibi oyun oynamak istiyorsan
high ayarlarda oynamak için 2GB ram daha alacaksın. + power yeterse HD7770 alırsın.
vatandan indirimle 225 TL

+ anakartın çok iyi. işlemcini 3.2 ghz yaparsın süper olur :oke:

Arkadaş poweri anca kasayı açarak öğrenirsin dedi oyüzden bir şey diyemem. Anlaşılan ben biraz daha para toplıyayım. Uygun bi 2 gb ramda önerirseniz iyi olur artık paraya kıyıcam yapacak birşey yok çalışıcam artık yapıcaz birşeyler. Anakart konusuna gelirse 3.2 ghz nasıl yapıcam onu bilmiyorum :)

- - - Eklendi - - -

vatan da en ucuzu 671 tl

Okadar pahalı olmasının sebebi ne ya :hmmm

Takipçi Satın Al

Üst Alt