Xperia Sola vs Galaxy Wonder

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi Daha İyi

• Galaxy Wonder

Kullanılan: 0 0.0%
  • Xperia Sola

Kullanılan: 3 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    3
aosman61

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Sola vs Galaxy Wonder
Selam, iki telefon arasında kaldım, şu anda Goldda ikiside 600 TL, büyük olasılıkla kısa sürede bunlardan birini alırım. Kullanan varsa bunların kullanıcı yorumlarını, kamerasını, ses kalitesini(önemli) + - yönlerini anlatabilirmi? Veya başka bir öneriniz varmı? Şimdiden teşekkürler :)

Galaxy W
[video=youtube;ZghCJtZPpzA]http://www.youtube.com/watch?v=ZghCJtZPpzA[/video]
Xperia Sola
[video=youtube;N4DrJbwlVXY]http://www.youtube.com/watch?v=N4DrJbwlVXY[/video]

yeauw

yeauw

Üye

şu linkten bi bak istersen ve bence xperia sola tercih etmelisin :) işlem gücü daha iyi ve ben ve sony ler güzel oluyor :) bence

enterneoll

enterneoll

Üye
ben solayı seçerdim ikiside orta segment bari şekli güzel olsun derdim sola

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Bu iki telefon güncel değil. İleride pişman olabilirsin. Madem 600 TL paran var, o halde dişini sıkıp üstüne 100-150 TL daha koyup kat kat daha iyi ve güncel bir telefon al bence... Örneğin Galaxy Ace 2 :)

__xXx__

__xXx__

Üye
solanın gpu su ve cpu su daha güçlü ama hoparlör kalitesi wonder a göre çok düşük eğer illede hoparlör kalitesi yüksek olsun diyorsan wonder al

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
İlle de bu ikisinden birini istiyorsan Xperia Sola iyidir.

MrExpert

MrExpert

Üye
Sola derim.

Sarangni

Sarangni

Üye
Ikisini de şu aşamada almazdım kesinlikle. Biraz daha sık dişini derim.

aosman61

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
Bu iki telefon güncel değil. İleride pişman olabilirsin. Madem 600 TL paran var, o halde dişini sıkıp üstüne 100-150 TL daha koyup kat kat daha iyi ve güncel bir telefon al bence... Örneğin Galaxy Ace 2 :)
teşekkürler değerlendirebilirim, ama ben biriktirene kadar ace2 ed güncel olmayabilir :D

- - - Eklendi - - -

solanın gpu su ve cpu su daha güçlü ama hoparlör kalitesi wonder a göre çok düşük eğer illede hoparlör kalitesi yüksek olsun diyorsan wonder al
illede hopalör demiyorum, hatta hoparlör demiyorum :D, kulaklık kalitesi önemli olan

- - - Eklendi - - -

İlle de bu ikisinden birini istiyorsan Xperia Sola iyidir.
ille de ikisinden birini istemiyorum, varsa bu bütçeye daha iyi onu önerebilirsin

- - - Eklendi - - -

saol yorumun için

- - - Eklendi - - -

Ikisini de şu aşamada almazdım kesinlikle. Biraz daha sık dişini derim.
ne yapmamı önerirsin peki?

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
teşekkürler değerlendirebilirim, ama ben biriktirene kadar ace2 ed güncel olmayabilir :D

- - - Eklendi - - -

illede hopalör demiyorum, hatta hoparlör demiyorum :D, kulaklık kalitesi önemli olan

100-150 TL çok değil. Ace 2 uzun bir süre güncel kalacak gibime geliyor. Okuyup geçmemen ve Ace 2'yi araştırman dileğiyle :)

Berk E.

Üye
Wonderdan uzak durun derim arkadaş haklı Ace 2 düşünebilirsiniz veya dahada katıp S3 Mini alabilirsiniz.

Kerim.

Kerim.

Üye
100lira daha koy s3mini al

Sarangni

Sarangni

Üye
ne yapmamı önerirsin peki?

Ben telefon alırken iki cihazda listemdeydi ama biraz daha araştırıp vazgeçtim. Sebebide Ram kullanımı ve sorunlardı.

Arkadaşların dediği gibi Ace 2 bakabilirsin güncel bir cihaz. En azından JB alacağı kesin.

S3 Mini var. Güzel tefon babamda var kasma yaptığını görmedim. Ace 2 göre daha iyi.

Ben Atrix aldım ve çok ama çok memnunum güncelleme almayacak ama hiç önemli değil benim için. 1 GHZ işlemci 1 GB RAM, Şu ana kadar açmadığı oyun olmadı. Boş ram miktarı bile Galaxy W ve Soladan fazla 500 - 550 MB arası. Batarya 1980 Mah, 720P video, HDMI özellikle cok iyi. Motorola kimse sıcak bakmıyor ama sahsen ben çok memnunum.

aosman61

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
Ben telefon alırken iki cihazda listemdeydi ama biraz daha araştırıp vazgeçtim. Sebebide Ram kullanımı ve sorunlardı.

Arkadaşların dediği gibi Ace 2 bakabilirsin güncel bir cihaz. En azından JB alacağı kesin.

S3 Mini var. Güzel tefon babamda var kasma yaptığını görmedim. Ace 2 göre daha iyi.

Ben Atrix aldım ve çok ama çok memnunum güncelleme almayacak ama hiç önemli değil benim için. 1 GHZ işlemci 1 GB RAM, Şu ana kadar açmadığı oyun olmadı. Boş ram miktarı bile Galaxy W ve Soladan fazla 500 - 550 MB arası. Batarya 1980 Mah, 720P video, HDMI özellikle cok iyi. Motorola kimse sıcak bakmıyor ama sahsen ben çok memnunum.
İdeos X5 i alırken kafamda şüphe vardı herkes senin motoroladan bahsettiğin gibi bahsediyordu, sonra bunun yüzünden çok başım ağrıdı artık bunlarla uğraşmak istemiyorum, atrix almam, Ace2 veya s3mini değerlendirebilirim teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

100lira daha koy s3mini al
700 liraya s3 minimi var :D ?

Kerim.

Kerim.

Üye
Indirimleri takip edersen var 700e

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
İdeos X5 i alırken kafamda şüphe vardı herkes senin motoroladan bahsettiğin gibi bahsediyordu, sonra bunun yüzünden çok başım ağrıdı artık bunlarla uğraşmak istemiyorum, atrix almam, Ace2 veya s3mini değerlendirebilirim teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

700 liraya s3 minimi var :D ?

S3 Mini 750 TL'den başlıyor. İndirimle belki 700 TL'den alabilirsin ya da Gold gibi yerlerin kampanyaları oluyor onları bekleyebilirsin. Sabırsız isen Ace 2 al pişman olmazsın :)

Sarangni

Sarangni

Üye
Huawei ile Motorola karsilastirmamak gerek. :D

Motorola çok iyi cihazlar var. Arastirsaniz görürsünüz.

Alacağınız cihaz şimdiden hayırlı uğurlu olsun:)