Power Bank almayı düşünüyorum Telefona zarar verir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Power Bank almayı düşünüyorum Telefona zarar verir mi?
Lumia 920 ve Nexus 4 cihazımda bu aşağıdaki powerbanklardan almak istiyorum 2800 mah kapasitesi var ve küçük kullanmak
telefona zarar verir mi?

- - - Eklendi - - -

Güncel

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Güncel

olciay

olciay

Üye
Tavsiyemdir ..

avcitalip

avcitalip

Üye
bence yedek batarya al :oke:

- - - Eklendi - - -

ama doğru senin telefonların bataryası cıkmıyordu :ah: arkadaşın önerdiği greenmate tavsiyemdir şarjlı kılıflardan ve markasız ucuz ürünlerden uzak dur :oke:

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkadaşlar teşekkür ederim arkadaşın verdiği ürünü inceleyim dediginiz gibi markasız ürünler düşük voltaj vs verebilir. Teşekkürler

- - - Eklendi - - -

yalnız o linkdeki cok büyük ben biraz ufak birsey arıyorum.

avcitalip

avcitalip

Üye
tamam arkadaşlar teşekkür ederim arkadaşın verdiği ürünü inceleyim dediginiz gibi markasız ürünler düşük voltaj vs verebilir. Teşekkürler

- - - Eklendi - - -

yalnız o linkdeki cok büyük ben biraz ufak birsey arıyorum.

ufak şeyler tehlikeli olabilir :evet:

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Patlama olabilir birde cihazın bataryayi çabuk öldürür diye korktum ama almakdan vazgeçtim şimdilik. 1 ay sonra Htc one alacam o zaman bakarız buna :)

avcitalip

avcitalip

Üye
Patlama olabilir birde cihazın bataryayi çabuk öldürür diye korktum ama almakdan vazgeçtim şimdilik. 1 ay sonra Htc one alacam o zaman bakarız buna :)

bu hareketler tehlikeli hareketler dikkatli ol dost tavsiyesi,sık sık model değiştirme zarar edersin :oke:

enterneoll

enterneoll

Üye

elinde nexus 4 var aslında :D neden one

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Sıkıntı yok :) Edecegim zarar olsun.
Bu arada Bu şarj aletlerinin çıkışı ve girişi 5V 1A yazıyor benim şarj aletinde ise 5V 1.2A yazıyor yani bunlar düşük voltaj mı veriyor?

avcitalip

avcitalip

Üye
biraz amperi düşük,ama bu çok önemli değil sanırım uzun kullanımda cihaza verebilir yalnız :evet:

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
ayrıca bir biligisayar usb çıkışı 5V 0.5A veriyormuş. Kararsız kaldım alsam mı?

- - - Eklendi - - -

Ben her gün kullanacagım malesef.Ama sonuçta bilgisayar usb çıkış amperide düşük öyle olsa oda zarar vermez mi?

avcitalip

avcitalip

Üye
amperi değil voltajı düşük :evet:

avcitalip

avcitalip

Üye

Değişiklik desek :) Aynı cihazı uzun süre kullanamıyorum malesef.

- - - Eklendi - - -

Voltajı alacagım cihazın 5V bilgisayarın ve şarj aleti ile aynı voltaj yani.

sorsak Elektrik & Elektronik okuyorum,hocalarım bu yazıları görse bana sövüp e-okula koşacaklar :ehe gram anlamıyorum zaten üniversite'de %90 tercihimi değiştireceğim elektrik & elektronik mühendisliğinin 4 yıllığını tutturamazsam :)

Üst Alt