Cihanî Sultan
Üye
Eyvallah.bu güzel yoruma bende katılıyorum.![]()

maxicep'in mübarek hünkarı
Sağolasın RecebimSağolasın.Çok iyi tanımam ama yorumlara bakılırsa değerli bir kardeşimiz
Eyvallah.bu güzel yoruma bende katılıyorum.![]()

maxicep'in mübarek hünkarı
Sağolasın RecebimSağolasın.Çok iyi tanımam ama yorumlara bakılırsa değerli bir kardeşimiz

Tanışırız elbetbilmem tanımıyorum galiba symbian bölümündeki gta paylaşımının sahibi olduğunu biliyorum sadece![]()

Ben de isterim.İlgi alanımız biraz olsun yakın olsaydı keşke .tanımıyorum ama tanımak isterim.
Çok teşekkür ederim.Sen de kesinlikle hakediyorsun.En büyük ortak yanımız Joker galibaForumda gördüğüm ve sevdiğim bir arkadaşım.Saygıyı ve sevgiyi kesinlikle hakeden birisi![]()

Pek giremiyorum girince de denk gelmiyoruz ki Tabibim.Geçtiğimiz yaz çoğacayib, bir o kadar da absürd geyikler çevirirdik kendisiyle, wp ve cep genel bölümünde. Hiç görüşemiyoruz be hünkarım, seni tanımıyorum dersen şaşırmam.
Ha bu arada, avatarını senede bir kez değiştirir kendisi
Belki ilk senle tanışmışımdır müdür. Can abiyle Gökçen abiyi saymazsam.
İnşallah yeniden geyiklere döneceğiz.Pek anlamadımYeni mesajlarda gördüğün kadariyla symbian -OP

Estağfurullah.Sadece Flash oyun yapıyorumPek tanimiyorum fakat symbian ustasi![]()

EvetTanışırız elbet
Ben de isterim.İlgi alanımız biraz olsun yakın olsaydı keşke .
Çok teşekkür ederim.Sen de kesinlikle hakediyorsun.En büyük ortak yanımız Joker galiba
Pek giremiyorum girince de denk gelmiyoruz ki Tabibim.İnşallah yeniden geyiklere döneceğiz.
Pek anlamadım
Estağfurullah.Sadece Flash oyun yapıyorum![]()

Hünkarımızı kötü bilmek mümkün mü ki ?
Yani yorum olarak demiştim 
Evallah kardeşimbildiğim kadarıyla kral![]()
Ama ben Sultan'ım 

Cep telefonları da sen demiştin ya pc kısmındayım diye,o yüzden dedimcihani sultan senin ilgi alanın nedir ki.

Ben de isterim.İlgi alanımız biraz olsun yakın olsaydı keşke

Hünkara yorum yapmak bize düşer mi![]()

maxicep için gönül veren değerli bir arkadaşımız![]()
Çok teşekkürler.Yakında inşallah sahalara yeniden dönüyorum.ben bilgisayarlada ilgileneniyorum ama burada kayıt olmamın asıl amacı s60v5 bölumu. Ordakilerede yardım ediyorum. Flash atma konusunda cfw atma falan yani telefonlarada ilgim çok.![]()
O zaman hiç denk gelmedik.Ben S^3'te takıldığım için olsa gerek .Çok teşekkür ederim dostumcok ıyı bırı..

Sence
bizim ortak mı![]()

Sağolsun Kayahan projeyi devraldı,Nfs Most Wanted'ı uyarladıneed for speed undergroundı symbian3'e portlamaya çalışan biri olarak biliyordum hayata geçtimi symbian3 için ama bilmiyorum![]()