Kafam Karisti :s

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
Kafam Karisti :s
Arkadaslar bu gün ilk defa bana cin in musallat oldunu gordum rüamda.Sabah kalktigimda ailemden biriside ayni sekilde rüa gormus..Ama o ilk gormuordu.2-3 hafta önce icine bise girdini hissetmis kontrol elinden gitmis icinden dualar okumaya baslayinca gecmis.Ve bu gün de odasindaki bir poset burustururken cikan sesgibi bi ses duymus odasinda ve buna uyanmis.Lambayi acinca gecmis.Ben ona korktugun icin sesleri duymussundur dedim ama korkmuodum ve uyuyodum, o seslere uyandim dedi.Insallah ilerlemez bu olaylar.O bana cinler insanlara asik olunca onlara musallat olabildini dedi :(

Ve üstelik o namazini kacirmadan kilio ama ben oyle boyle kiliom ise.

Yardim edin...

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Tuhaf

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bir psikiatıra gidin diyeceğimde hakaret olarak algılayıp yine bildiğinizi okuyacaksınız, üfürükçüye gidip paranızdan, zamanınızdan olacaksınız.

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Doktora gitmede fayda var gibi geldi bana

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
Turan

Turan

Üye
en iyisi cami hocasına git durumu anlat. Gerekeni o bizden daha iyi bilir.

creeper

creeper

Üye
psikiyatri ye git.

hikmet366

hikmet366

Üye
:hmmm ne diyim bilemedim

Heroata

Heroata

Üye
Abow ciddi mi

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
tövbe tövbe. Poldergeist olayı gibi.

BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
Bir psikiatıra gidin diyeceğimde hakaret olarak algılayıp yine bildiğinizi okuyacaksınız, üfürükçüye gidip paranızdan, zamanınızdan olacaksınız.
Ne üfürükcüsü :)

- - - Eklendi - - -

tövbe tövbe. Poldergeist olayı gibi.
Ciddiyim

- - - Eklendi - - -

Insallah ilerlemez olaylar suanda hayatimi normal bir sekilde yasiyorum mutluyum.Bise olmaz Allahin izniyle

- - - Eklendi - - -

Gecer insallah: ?

marist

marist

Üye
BöyLe bir duruma ne denilebilir ki , bizim burda muska faLan yapıyorLar genelde.

Invoke

Invoke

Üye
Nereye gidecen ya diyelim ki gerçekten sana musallat olmuş ne caminin imamı kurtarır ne de psikiyatır.
Otur biraz düşün, Allah'a sığın. O seni korur. Zaten onlar sana zarar veremez, gelemez gidemez vs... Öyle arada korkarsın işte bir şey olmaz. Belki de basit bir bilinçtaltı oyunudur.

BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
Nereye gidecen ya diyelim ki gerçekten sana musallat olmuş ne caminin imamı kurtarır ne de psikiyatır.
Otur biraz düşün, Allah'a sığın. O seni korur. Zaten onlar sana zarar veremez, gelemez gidemez vs... Öyle arada korkarsın işte bir şey olmaz. Belki de basit bir bilinçtaltı oyunudur.
Olabilir

Invoke

Invoke

Üye
BöyLe bir duruma ne denilebilir ki , bizim burda muska faLan yapıyorLar genelde.
Ne muskası usta, büyücü müyüz biz? Öyle koynuna iki dua yazmakla bir şeyden kurtulmazsın. Sonuçta seni koruyacak olan Allah'tır. O da orda muska var diye korumaz. Senin gönlündekine göre korur.

• Beğen
Tepkiler: BrainHacker
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Dalga mı geçiyorsun ? Hadi üfürükçüyü, cinci hocayı anladım da psikiatır nasıl yardımcı olamaz.Belli ki psikolojik bir durum var ortada bu durum dua etmekle geçmez bilen birisine görünmek lazım.

Hadi diyelimki cinler falan paranormal varlıklar var ve musallat olduğunu düşünüyorsunuz.Tamam bunun için Allah'a sığınsın fakat ya "basit bir bilinçaltı oyunu" ya da psikolojik bir sorunsa ? Psikiatır nasıl yardımcı olamaz anlamadım, nasıl bu kadar emin konuşup öneride bulunuyorsun cidden anlayamadım...

Invoke

Invoke

Üye

Dalga mı geçiyorsun ? Hadi üfürükçüyü, cinci hocayı anladım da psikiatır nasıl yardımcı olamaz.Belli ki psikolojik bir durum var ortada bu durum dua etmekle geçmez bilen birisine görünmek lazım.

Hadi diyelimki cinler falan paranormal varlıklar var ve musallat olduğunu düşünüyorsunuz.Tamam bunun için Allah'a sığınsın fakat ya "basit bir bilinçaltı oyunu" ya da psikolojik bir sorunsa ? Psikiatır nasıl yardımcı olamaz anlamadım, nasıl bu kadar emin konuşup öneride bulunuyorsun cidden anlayamadım...

Bak cidden bir psikolojik sorun varsa bunu elbette psikiyatrist
çözer, ben çözecek değilim. Vatandaş yeni gördüm demiş. Sürekli olan bir şey değil. Ben de basit bir olaydır gibi düşündüm. Bu sürekli tekrar ederse ve psikolojik bir sorun olursa zaten oraya gider. Buralarda takılmaz, diye düşünüyorum.

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
Hala bunlara inanan insanlar varmı ya :D

Türe

Türe

Üye
Ufurukcu demeyin. Hepsi ayni degil sonucta. Ki gercekten boyle birsey varsa da tek yardim edebilecek insanlar onlar. Ama psikolojik de olabilir bana gore once bir psikiyatrist e danis baktin devam ediyor bir hocanin yolunu tut

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Cin dediginiz nedir ki sanki carpacak :D bildiginiz birkac duayi okuyun rahatlarsiniz iste

- - - Eklendi - - -

Kkatiliyorum psikolojik bir durum da olabilir

marist

marist

Üye

Ne muskası usta, büyücü müyüz biz? Öyle koynuna iki dua yazmakla bir şeyden kurtulmazsın. Sonuçta seni koruyacak olan Allah'tır. O da orda muska var diye korumaz. Senin gönlündekine göre korur.

Sakin oL dostum ßana niye kızıyorSun :D
muska seni kurtaraCak demedim içindeki ayetLer seni koruyaCak. BeLki mantıksız geliyor size ama burda geceleri huzurSuz oLan bir arkadaş vardı , gece yatınca ifade edemediği yaratıkLar rahatsız ediyordu uykudan feci şekiLde bağırarak uyanıyordu, bazende uykuda geziyordu evden çıkıyordu kaç kere aiLesi yoldan geri çevirdi artık nereye gidecekti orasını bilmem ,s
ama s0nra burda şeyh deniLen kişiLer var muska yaptırdıLar o günden sonra hiç öyLe bişey yaşamadı , muskası haLa yanında , bunLarı uydurmıyorum ve kafamdanda yazmıyorum gördügüm bir olay bu binlercesi var böyle :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt