Clock weather HTC

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Clock weather HTC
Clock weather HTC A 2

Clock weather HTC B 2

uygulama: sis dosyasını yukleyip restart yapın, ekranlarınız sıfırlanır

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: alexkara

Pringles

Pringles

Üye
abi çok güzeller resimdeki pil avkon2. elinizde var mı ?

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
:tşk:

emreli01

emreli01

Üye
mükemmelsin usta :) paylaşım için saol

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

tolgatavli

Üye
:tşk:

-Fight-

-Fight-

Üye
Güzel ama Belle ye özel bişe bulunmalı

LLica

LLica

Üye
Signed mi unsigned mi ? Unsignedse signedi varmı ?

- - - Eklendi - - -

Signed mi unsigned mi ? Unsignedse signedi varmı ?

umitgul18

umitgul18

Üye
Yüklenemiyor bu yerleşik bir bileşen diyor ne yapmalıyım?

umitgul18

umitgul18

Üye
Teşekkürler İsa abi. :)

rgudu

Üye
Teşekkürler
Güzel olmasına güzel ama yeterli açıklama yapmıyorsunuz. Yüklemeyi yaptım, iki adet ev ekranı ekledi ve ev ekranı üzerinde basılı tutunca gelen menü türkçeyken ingilizce oldu. Tamam ingilizce olmasıda sorun değil ama kendi üzerindeki saati değiştirdiğini belirtmeniz lazım. Yeterli bilgi lütfen

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler
Güzel olmasına güzel ama yeterli açıklama yapmıyorsunuz. Yüklemeyi yaptım, iki adet ev ekranı ekledi ve ev ekranı üzerinde basılı tutunca gelen menü türkçeyken ingilizce oldu. Tamam ingilizce olmasıda sorun değil ama kendi üzerindeki saati değiştirdiğini belirtmeniz lazım. Yeterli bilgi lütfen

arkadaşım ekranlar sıfırlanır diye belirtmişim zaten, unsigned olan her uygulama kullanıcıyı bağlar yani yüklediğin sis dosyasını kaldırıp orjinal saat widgetini yeniden yükliyebilirsin.

rgudu

Üye

arkadaşım ekranlar sıfırlanır diye belirtmişim zaten, unsigned olan her uygulama kullanıcıyı bağlar yani yüklediğin sis dosyasını kaldırıp orjinal saat widgetini yeniden yükliyebilirsin.

Haklısın demişsin farketmemişim özür dilerim. Ama ekranlar sıfırlanırın anlamı duvar kağıdı ve eklenen widget değişir gibi bir anlamda taşır. Dilin değişebileceğini düşünmemiştim değişti. Yükleyecek arkadaşlara uyarı olsun.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın demişsin farketmemişim özür dilerim. Ama ekranlar sıfırlanırın anlamı duvar kağıdı ve eklenen widget değişir gibi bir anlamda taşır. Dilin değişebileceğini düşünmemiştim değişti. Yükleyecek arkadaşlara uyarı olsun.

sis dosyasını kaldirirsan eski haline döner yani o kadar problem yaratacak birşey değil

Takipçi Satın Al

Üst Alt