htc one-galaxy s4

Sponsorlu Bağlantılar

legend129

Üye
    Konu Sahibi
htc one-galaxy s4
arkadaslar htc one in suanki amerika fiyatini bilen varmi.. ve htc one mi galaxsy s4mu tavsiyelerinizi beklyrm.htc agar basiyo

messevim

messevim

Üye
bu konuyu htc bölümün de açıp htc mi s4 mu demen biraz yanlış olmuş. tarafsız bir tavsiye istiyorsan cep telefonu genel katagorisn de açabilirsin. Fiyata gelince onu bilmiyorum. Ama ben olsam htc alırdım. Tasarımı beni çok cezbediyor.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Konu bu bölümde daha yararlı olur :)

Türe

Türe

Üye
Htc one

Kerim.

Kerim.

Üye
aradigin ozelliklere gore degisir

tapatalk

tapatalk

Üye
g s4

andacafs

Üye
Htc one alır telefonda her şey var.

saruman_me

saruman_me

Üye
Htc one

Türe

Türe

Üye
s4 te olmayıp one da olan ne var. bilgilendirebilirmisiniz acaba ? baya merak ettim de (:

iPhone stabilliği , blinkfeed , zoe , en iyi android arayüzü ( bu kisiden kisiye degisebilir ) tasarim , malzeme kalitesi.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye

iPhone stabilliği , blinkfeed , zoe , en iyi android arayüzü ( bu kisiden kisiye degisebilir ) tasarim , malzeme kalitesi.
teşekkürler. android olmasına rağmen iphone kadar stabilse gerçekten mükemmel.

Matthe

Matthe

Üye
HTC One varken S4 düşünme bile. S4 daha şimdiden bir sürü hatalarla gündemde. Takılma falanda varmış diye duydum... Kısacası HTC One

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
S4'te baya bildiğin menü takilmalari varmis...
Ayrica ek olarak One'da beats audio ve boomsound var :)

fk555897

fk555897

Üye
Ben olsam bende HTC One alırdım. HTC One'ın Türkiye fiyatı bildiğim kadarı ile $840.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
bu arada samsung galaxy s4 te tuş kilidi kapalıyken kamera sensörlerinin olduğu yerlere doğru eli sağa sola oynatınca ilginç bir ışıklı şekiller çıkıyormuşekranın üst tarafına youtube ta gördüm. acaba nasıl yapıldığını anlatabilirmi biri. yorumum biraz karışık ama ancak bu şekilde anlatabildim ((: şimdiden teşekkürler (:

Türe

Türe

Üye
bu arada samsung galaxy s4 te tuş kilidi kapalıyken kamera sensörlerinin olduğu yerlere doğru eli sağa sola oynatınca ilginç bir ışıklı şekiller çıkıyormuşekranın üst tarafına youtube ta gördüm. acaba nasıl yapıldığını anlatabilirmi biri. yorumum biraz karışık ama ancak bu şekilde anlatabildim ((: şimdiden teşekkürler (:

Videoyu atarsan yardimci oluruz

oktaygezgin

oktaygezgin

Üye
bence galaxy s4 ustune telefon yok galaxy s5 cikana kadar

Invoke

Invoke

Üye
HTC One bence daha iyi +Tasarım +Ses +IPS Ekran :) +Arayüzü de beğendim +Kasası da güzel ama alüminyum çizilir kılıf şart.
S4 benchmarklardan yürüyor ama bence çok kafanıza takmayın. HTC One diyorum her türlü.