Nokia Haritalar Hk.

Sponsorlu Bağlantılar

Dementor61

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Haritalar Hk.
Arkadaşlar Nokia 603 telefonuma Türkiye Haritasını indiremiyorum. Daha doğrusu Wi-Fi ile harita al diyorum. Güncelleme yapılıyor vs. diye bir ekran geliyor. Haritayı nasıl indirip telefona kurabilirim ?

2. olarakta 3G yardımlı olarak konum bulmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim?

Şimdiden çok teşekkür ederim.

NokiaAltıYüzÜç

NokiaAltıYüzÜç

Üye
nokia suiteden yükle..

Dementor61

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Suiteden de denedim fakat ordada Güncelleme yapılıyor diyor. Yandaki Asya , Avrupa vs kıtalara tıklanmıyor. Bundan 2 ay önce haritayı ve navigasyonu gayet iyi kullanıyordum. Fakat şimdi harita indiremiyorum

h.ozdemir09

Üye
dns değiştirdiysen büyük ihtimalle sebebi budur. değiştirdiğin ağı sil telefonu kapat aç ağa tekrar bağlan haritaları indir. aynı problemi (603) bu yolla çözdüm

baronet1905

baronet1905

Üye
usta telefondan butun harita uygulamalarına tek tek gir geri cık ondan sonra pc ye bagla yukle ben ole yapıyom bendede oluyo o sorun :D

Dementor61

Üye
    Konu Sahibi
dns değiştirdiysen büyük ihtimalle sebebi budur. değiştirdiğin ağı sil telefonu kapat aç ağa tekrar bağlan haritaları indir. aynı problemi (603) bu yolla çözdüm

Çok doğru dns değiştirmiştim. Bu yuzden herhalde akşama deniyeceğim çok teşekkürler.

Anil-D

Anil-D

Üye
dns 8 8 8 8 8 8 4 4 yap olur bence

bayon

Üye
bence Cities klasörünü silip öyle dene

Dementor61

Üye
    Konu Sahibi
Şuan sorun kalmadı dns den kayaklanıyormuş. Ama konumumu bulması çok uzun sürüyor. Bulduğunda ise navigasyonu başlattığımda durdugum halde hareketli goruyor beni.. Bu binaların arasında oldugumdan dolayımıdır acaba ?

h.ozdemir09

Üye
internete bağlandığında daha hızlı buluyor. Çukur bir yerdeysen ya da apartman içindeysen bulması sıkıntılı. Geniş bir yerde olursan daha hızlı bulur. Hareketli görmesi normal sonuçta yer değiştiriyorsun senin en sonki konumunu gösteriyor

Üst Alt