OttomaN TigeR
Üye
microfonun üstünü siyah keçeli kalemle boyayınca kapanıyor![]()
bakıyorum da mizah tavan yapıyor

microfonun üstünü siyah keçeli kalemle boyayınca kapanıyor![]()

bakıyorum da mizah tavan yapıyor![]()

e olmayınca,benim yanımdada böyle şeyler konuşulunca kendimi deliliğe vurdum
bakıyorum da mizah tavan yapıyor![]()

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Lumia'sızlıktan devreler karışmış
Allah Kimseyi Lumia'sından ayırmasın,ayırdıysa da tez vakitte kavuştursun![]()
bunu kanlı L928 temizler ancak
- - - Eklendi - - -
zaten efkarlıyım.elimde 3600slide,içinde opera mini 7.1 ,boşa giden internet paketi,otobüsün en arka koltuğunda kimsenin görmemesi icin verilen mücadele,bu yazıyı yazabilmek için sarfedîlen parmak enerjisi.oof of
Lumia'sızlıktan devreler karışmış
Allah Kimseyi Lumia'sından ayırmasın,ayırdıysa da tez vakitte kavuştursun![]()

e olmayınca,benim yanımdada böyle şeyler konuşulunca kendimi deliliğe vurdum
- - - Eklendi - - -
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
- - - Eklendi - - -
tabi adam gibi çalışanıyla
daha 3 gün oldu.istanbula yola çıktımı o bile meçhul.haberim olsa kargonun arkasından su dökmeye gideceğimAcep bir haber, bir gelişme var mı ki ? Ne zaman verecekler ?

lumia krizimi artık yoksa taksidi bitmemiş hevesini alamamış krizimi karıştırdım beneAmaniiinn hocam seni Lumia krizi tutmuş yahu ...

Hasta telefonu türlü işkencelere maruz bıraktın tabii "çalış köle" şrraaakk (kamçı ses efekti). Tel zaten hastaydı komalık oldu. Tez elden hakkın rahmetine kavuşmasını ve sanada en çıtırından yeni Bi tane göndermelerini diliyorum.

Hasta telefonu türlü işkencelere maruz bıraktın tabii "çalış köle" şrraaakk (kamçı ses efekti). Tel zaten hastaydı komalık oldu. Tez elden hakkın rahmetine kavuşmasını ve sanada en çıtırından yeni Bi tane göndermelerini diliyorum.

l920 wp8 guncellemesi yapılacak tarih belili oldumu

Birşey sormak istiyorum.Bendeki batarya uygulaması yani battery adındaki uygulama 2 gündür pil durumunu göstermiyor tıkladığım zaman gösteriyor.Bunun sebebi ne olabilir programı 1 aydır kullanıyordum hiç sorun yoktu
arka planda çalışmasını engellediysen bu yüzden olabilir belki
arkadaşlar merhbalar telefonumda sorun var sanırım pil yüzdesini ontrol ettiğimde şarj oranıın %73 oldugunu gösteriyor fkat kullanım süresi 7 saat olarak belirtilmekte bazende kalan tamii süre 24 oluyo bu neye göre değişiyo acaba dengesiz bir dalgalan ma var cihazda bi