İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
bunu kanlı L928 temizler ancak

- - - Eklendi - - -

zaten efkarlıyım.elimde 3600slide,içinde opera mini 7.1 ,boşa giden internet paketi,otobüsün en arka koltuğunda kimsenin görmemesi icin verilen mücadele,bu yazıyı yazabilmek için sarfedîlen parmak enerjisi.oof of

Amaniiinn hocam seni Lumia krizi tutmuş yahu ...

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
serinaga

serinaga

Üye

e olmayınca,benim yanımdada böyle şeyler konuşulunca kendimi deliliğe vurdum :aha:

- - - Eklendi - - -

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

- - - Eklendi - - -

tabi adam gibi çalışanıyla

Acep bir haber, bir gelişme var mı ki ? Ne zaman verecekler ?

• Beğen
YkPkY

YkPkY

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hasta telefonu türlü işkencelere maruz bıraktın tabii "çalış köle" şrraaakk (kamçı ses efekti). Tel zaten hastaydı komalık oldu. Tez elden hakkın rahmetine kavuşmasını ve sanada en çıtırından yeni Bi tane göndermelerini diliyorum.

• Beğen
Lumiance

Lumiance

Üye
Hasta telefonu türlü işkencelere maruz bıraktın tabii "çalış köle" şrraaakk (kamçı ses efekti). Tel zaten hastaydı komalık oldu. Tez elden hakkın rahmetine kavuşmasını ve sanada en çıtırından yeni Bi tane göndermelerini diliyorum.

filmde sezerciğin eşşek sıpasını açık arttırma ile satıyorlar ya. Şişman çocuk diyo " binicem üstüne vurucam kırbaçı vurucam kırbaçı "

Bi an o geldi aklıma :D

• Beğen

kartal-78

Üye
l920 wp8 guncellemesi yapılacak tarih belili oldumu

YkPkY

YkPkY

Üye
:lamer::kirbac: :d::d:
amiiiin

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Birşey sormak istiyorum.Bendeki batarya uygulaması yani battery adındaki uygulama 2 gündür pil durumunu göstermiyor tıkladığım zaman gösteriyor.Bunun sebebi ne olabilir programı 1 aydır kullanıyordum hiç sorun yoktu

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Birşey sormak istiyorum.Bendeki batarya uygulaması yani battery adındaki uygulama 2 gündür pil durumunu göstermiyor tıkladığım zaman gösteriyor.Bunun sebebi ne olabilir programı 1 aydır kullanıyordum hiç sorun yoktu

arka planda çalışmasını engellediysen bu yüzden olabilir belki

murtıı

Üye
arkadaşlar merhbalar telefonumda sorun var sanırım pil yüzdesini ontrol ettiğimde şarj oranıın %73 oldugunu gösteriyor fkat kullanım süresi 7 saat olarak belirtilmekte bazende kalan tamii süre 24 oluyo bu neye göre değişiyo acaba dengesiz bir dalgalan ma var cihazda bi

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
arkadaşlar merhbalar telefonumda sorun var sanırım pil yüzdesini ontrol ettiğimde şarj oranıın %73 oldugunu gösteriyor fkat kullanım süresi 7 saat olarak belirtilmekte bazende kalan tamii süre 24 oluyo bu neye göre değişiyo acaba dengesiz bir dalgalan ma var cihazda bi

Adı üstünde tahmini kalan süre yani kesin birşey göstermiyor ama onun dengesiz azalması kullanıcının telefonu kullanış şekline göre değişiyor.Mesela bir gün sadece mesajlasıp telefonla görüşme yaparsan az gider diğer gün mesaj+görüşme+internette takılırsan daha çabuk sarjın gider

murtıı

Üye
sanki takılıyomuş gibi geliyo bana demek istediğinizi anlıyorum ama kendini hızlı bir şeklde güncelliyemiyo sanırım telefonu kullanmaya bağladığmda kullanım süresini çk hızlı düşüyüo telefon durgun haldeyken harcama yok ama yine üşük kullanım sürei göteriyo bir süre bktığımda süre daha fazla olmuş oluyo

kursat99

kursat99

Üye
Hayırlısıyla Haziran ayında Lumia 520 mi alıcam. Yavaş yavaşta yaklaşıyoruz. Zaten artık bende Wp8 bölümünde takılmaya başladım. Şimdi iki şey soracağım;
- Herhangi bir yerden açıklama var mı Lumia 520 nin çıkış tarihi ile ilgili? İnşallah o da 720 gibi ayın başında gelir.
- Lumia 620 Turkcell ile geldiği için Turkcell ve Nokia Shop tan satıldı. 520 ise açık pazardan girecek. Peki çıktığında da Turkcell de satılır mı? Ayrıca telefonu Turkcell den mi almak iyidir, yoksa Nokia Shop tan mı? ROM olarak.

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Arkadaşlar merhaba, vodafone kullanıyorum internet paketi aldım tam olarak nasıl kullanacağımı çözemedim telefonun şebeke ayarlarından 3G'yi açtım. Tam olarak bu paketi nasıl kullanabilirim. Teşekkürler..

Takipçi Satın Al

Üst Alt