PureFood
Üye
kapalıyken izin vermiyor derkenn?? :/
alarm çalmıyor kapalıyken. illa açık olacak. o yzuden bende 5800la uyanıyorum sabahları

kapalıyken izin vermiyor derkenn?? :/

Teşekkür ederim bilgi için ama sanırım bu söylediğiniz şeyle alakalı değil az önce telefonla uğraşırken parlaklık ayarını otomatikten çıkardığımda orta seviyeye getirdiğimde bahsettiğim sorun kalmadı acaba gerçekten bununla mı ilgili diye tekrar otomatiğe aldım ve yine geç tepki vermeye başladı otomatikten çıkardığımda ise normal haline dönüyor neden böyle birşey yaptı ben de anlayamadım önceden sorun yoktu
öyle şeylerden kısmışlar ki ne diyeceğimi bilemedim şimdi.. enteresann!
alarm çalmıyor kapalıyken. illa açık olacak. o yzuden bende 5800la uyanıyorum sabahları![]()
gerçi ben teli açık bırakıyorum uçak moduna alıp o zaman çalar heralde 
Arkadaşlar. Bugün dikkatimi çekti. Lumia 820 kullanıyorum kamera tuşuna tam bastığımda eskiden biraz bekleyip fotoğraf çekiyordu fakat son Bi gündür basar basmaz foto çekiyor ve gayet de güzel çekiyor. Kamera ayarları otomatikte. Bilgisi olan veya başka yaşayan var mı?
Arkadaşlar. Bugün dikkatimi çekti. Lumia 820 kullanıyorum kamera tuşuna tam bastığımda eskiden biraz bekleyip fotoğraf çekiyordu fakat son Bi gündür basar basmaz foto çekiyor ve gayet de güzel çekiyor. Kamera ayarları otomatikte. Bilgisi olan veya başka yaşayan var mı?
Ekran koruyucu felan taktınız mı yakın zamanda ?
arkadaşlar benim youtube (microsoft'un yayınladığı) videoların bazılarını açmıyo sizde de var mı böyle bişey

o zman 620 kullananların cvaplarını bekliyorum
Hiç olmadı bende![]()
Aynen, bu uygulama çok iyi dostum, diğer bütün youtube uygulamalarını kaldırdım.
Hiç olmadı bende![]()
bende diğer uygulamalarda da aynı sorun oluyordu ie den girince de açmıyo bazılarınıAynen, bu uygulama çok iyi dostum, diğer bütün youtube uygulamalarını kaldırdım.
Aynen, bu uygulama çok iyi dostum, diğer bütün youtube uygulamalarını kaldırdım.

bende diğer uygulamalarda da aynı sorun oluyordu ie den girince de açmıyo bazılarını
Bende şarja pek etkisi olmadı, yada şuan için ben fark edemedimmesela bir kaç link verebilir misin deneyelim.
Hocam ben m.youtube'dan giriyordum ama şimdi yüzüne bakmıyorum
- - - Eklendi - - -
Yalnız muazzam şarj sömürdü bende. Whatsapp bunun yanında hiçbişey kalıyor sömürmede![]()
diğer youtube uygulamaları ile indirdiğim videoların tümünü indirdim.şu güncelleme de gelirse 14 mayıs ta o zaman çok zor olacak beklemekbenim yanımda şöyle şeylerden konuşmayın yaf
:-((

şu güncelleme de gelirse 14 mayıs ta o zaman çok zor olacak beklemek![]()