İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
arkadaşlar nokia asha 501 çıkmış. çok güzel görünüyor. lumia820 mini gibi. meego'nun torunu diye lanse etmişler :))

serinaga

serinaga

Üye

Teşekkür ederim bilgi için ama sanırım bu söylediğiniz şeyle alakalı değil az önce telefonla uğraşırken parlaklık ayarını otomatikten çıkardığımda orta seviyeye getirdiğimde bahsettiğim sorun kalmadı acaba gerçekten bununla mı ilgili diye tekrar otomatiğe aldım ve yine geç tepki vermeye başladı otomatikten çıkardığımda ise normal haline dönüyor neden böyle birşey yaptı ben de anlayamadım önceden sorun yoktu

Ekran koruyucu felan taktınız mı yakın zamanda ?

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Arkadaşlar. Bugün dikkatimi çekti. Lumia 820 kullanıyorum kamera tuşuna tam bastığımda eskiden biraz bekleyip fotoğraf çekiyordu fakat son Bi gündür basar basmaz foto çekiyor ve gayet de güzel çekiyor. Kamera ayarları otomatikte. Bilgisi olan veya başka yaşayan var mı?

YkPkY

YkPkY

Üye
BENİM YANIMDA LUMİAYLA İLGİLİ KONUŞMAYIN LÜTFEN :ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: csH
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye

alarm çalmıyor kapalıyken. illa açık olacak. o yzuden bende 5800la uyanıyorum sabahları :D
öyle şeylerden kısmışlar ki ne diyeceğimi bilemedim şimdi.. enteresann! :D gerçi ben teli açık bırakıyorum uçak moduna alıp o zaman çalar heralde :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar. Bugün dikkatimi çekti. Lumia 820 kullanıyorum kamera tuşuna tam bastığımda eskiden biraz bekleyip fotoğraf çekiyordu fakat son Bi gündür basar basmaz foto çekiyor ve gayet de güzel çekiyor. Kamera ayarları otomatikte. Bilgisi olan veya başka yaşayan var mı?

Bulunduğunuz ortamın ışık seviyesine ve durumuna göre kamera otomatik olarak "pozlama değeri", "iso değeri" vb ayarları yaptığı için çekim süresinde farklılaşma olabilir. Örneğin karanlık ya da loş ortamlarda bu ayarın belirlenmesi biraz daha zor olduğundan odaklama ve çekim işlemi biraz daha uzun sürebilir.

serinaga

serinaga

Üye

Kayıt yeri neresi ? Telefon hafızası mı, yoksa Micro SD kart mı ?

csH

csH

Üye
arkadaşlar benim youtube (microsoft'un yayınladığı) videoların bazılarını açmıyo sizde de var mı böyle bişey

charmingraul

charmingraul

Üye
Ekran koruyucu felan taktınız mı yakın zamanda ?

Evet iki gün önce taktım daha önce de takmıştım ama görüntü kalitesini düşürdüğü için çıkardım ekranın zor çizildiğini söylediler ben de jelatine gerek olmadığını düşündüm fakat ekranım çizilince daha fazla çizilmemesi için tekrar takayım dedim sizce ekran koruyucudan mı kaynaklanıyor ?

PureFood

PureFood

Üye
Aynen, bu uygulama çok iyi dostum, diğer bütün youtube uygulamalarını kaldırdım.

Hocam ben m.youtube'dan giriyordum ama şimdi yüzüne bakmıyorum :D

- - - Eklendi - - -

Yalnız muazzam şarj sömürdü bende. Whatsapp bunun yanında hiçbişey kalıyor sömürmede :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bende diğer uygulamalarda da aynı sorun oluyordu ie den girince de açmıyo bazılarını

mesela bir kaç link verebilir misin deneyelim.

Hocam ben m.youtube'dan giriyordum ama şimdi yüzüne bakmıyorum :D

- - - Eklendi - - -

Yalnız muazzam şarj sömürdü bende. Whatsapp bunun yanında hiçbişey kalıyor sömürmede :D
Bende şarja pek etkisi olmadı, yada şuan için ben fark edemedim :hmmm diğer youtube uygulamaları ile indirdiğim videoların tümünü indirdim.

YkPkY

YkPkY

Üye
benim yanımda şöyle şeylerden konuşmayın yaf
:-((

• Beğen
Tepkiler: csH
YkPkY

YkPkY

Üye
3 kuruşluk moral wardı,onunda içine ettin.saol yani destegin îçin.bizde arkadaş dedik böğrümüze bastık,sırtımızdan vurulduk.by sago görürsün,bigün elime düşersin

• Beğen
Tepkiler: PureFood

Üst Alt