Maxicep İtiraf Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

-Emre

-Emre

Üye
İtiraf ediyorum maxidekileri kim oldrdugunu bilmiyorum. La nerdesiniz? Niye kimse yoh =(

PixelWolf

Üye
gerçek hayattaki arkadaşlarımdan nefret ediyorum :off: birkaç istisna var ama :hmmm

BYFECI

BYFECI

Üye
itiraf ediyorum sınıf arkadaşlarımın %50 sinden nefret ediyorum hocaların %40 ını bıçaklayasım geliyor.

Bahaxi

Bahaxi

Üye
kelebek bağlayamıyorum:zzz:

KayraBey

KayraBey

Üye
Cok duygusal biriyim pat diye ağlayabilirim

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

bu oyun yüzünden dayak yemiştim eve alınana ilk bilgisayarı alındıgında oyunlar direktöründe
sextris diye oyun vardı ozamanlar bu genboylar meşhurdu baya pahalıydı nese oyunu oyanmaya başladım
o zamanlar daha çocuguktum neyin ne oldugunu şimdiki çocuklar gibi bilmezdim insanları leyleklerin getirdirmediğinide
o sıralr ögrendim oyunun leveli yükseldikce resimler daha da ahlaksız hale gelmiye başlımıştı
terlikle bir dayak yedim bir dayak yedim anlatamam bilgisayarı getiren oyunu yükleyen abim kabak benim başıma patladı

• Beğen
Tepkiler: Dede

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
Yalnızım :(

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
telefon gelecek diye evden ayrılmak istemiyorum cep telefonu masanın üstünde öylece duruyor
telefonu cebime koyup istedigim yere gidebilcegim neden aklıma gelmez ki

KayraBey

KayraBey

Üye

bu oyun yüzünden dayak yemiştim eve alınana ilk bilgisayarı alındıgında oyunlar direktöründe
sextris diye oyun vardı ozamanlar bu genboylar meşhurdu baya pahalıydı nese oyunu oyanmaya başladım
o zamanlar daha çocuguktum neyin ne oldugunu şimdiki çocuklar gibi bilmezdim insanları leyleklerin getirdirmediğinide
o sıralr ögrendim oyunun leveli yükseldikce resimler daha da ahlaksız hale gelmiye başlımıştı
terlikle bir dayak yedim bir dayak yedim anlatamam bilgisayarı getiren oyunu yükleyen abim kabak benim başıma patladı

Ama kadını soyan sensin Haydar :ehe

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
x-scarface

x-scarface

Üye
:kop2:

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve Dede
pslck_41

pslck_41

Üye
çok sevdiğim bi kız vardı baya bi süre peşindeydim. en son 2 hafta kadar önce kendi gelip arkadaşlık teklif etti artislik yaptım bi tarafım kalktı sanırsam yoo ne gerek var ki dedim. burdan sesleniyorum AŞKIM NOLUR GERİİ DÖÖÖÖÖNNNNN ÇOCUKLARIMIZ ÇOK YALNIZZ SENİ ÇOK SEVİYOMMMMM NE OLUR DÖÖÖÖÖNN :aha::aha::ehe:d:

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Bir de biz itiraflayalim.

Bir kizla bir donem aram çok iyiydi
Tenefuslerde falan bahcede gezerdik, sohbet ederdik. Kizi seviyorum ama brn sevilecek tip degilim(sosyalite 0, ilan-I ask 0, hafif sismanim).ama o Beni seviyor gibime geliyordu. Bi ara soyleyim ne cikar dedim, reddedilirse cikacak rezilligi goze aldim. Tam arka bahcede gezerken "kanka telefonu versene"cumlesi Ile bozdu. Sonradan hic konusmadik. Hala seviyorum oysa.

KayraBey

KayraBey

Üye
Kanka mı ? Yazik olmuş cidden :)

• Beğen
Tepkiler: HeavyXS
pslck_41

pslck_41

Üye
Bir de biz itiraflayalim.

Bir kizla bir donem aram çok iyiydi
Tenefuslerde falan bahcede gezerdik, sohbet ederdik. Kizi seviyorum ama brn sevilecek tip degilim(sosyalite 0, ilan-I ask 0, hafif sismanim).ama o Beni seviyor gibime geliyordu. Bi ara soyleyim ne cikar dedim, reddedilirse cikacak rezilligi goze aldim. Tam arka bahcede gezerken "kanka telefonu versene"cumlesi Ile bozdu. Sonradan hic konusmadik. Hala seviyorum oysa.
sen daha iyilerine layıksın :naughty:

• Beğen
Tepkiler: HeavyXS
HeavyXS

HeavyXS

Üye
Teşekkürler :D Serviste yanıma oturdu ( yer yoktu :D ), kolu koluma bacağı bacağıma değdi hayatımda ilk kez kısakkollu gömlek ile rüzgar eserken terledim :D Bu nası bir iştir :D Hala konuşasım geliyorda ne konu ne ceseret var .

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Biraz kisa ve ayip... Ustelik utaniyorum da... Bizim dershanede foy veriyorlar o yuzden canta tasimiyorum rulo halinde elimde tasiyorum aksam dershaneden donuyordum hic farketmemisim bir baktim 25-30 yasinda bir bayanin degmemesi gereken bir yerine degdiriyormusum foyleri bayan da hicbir sey dememis tovbe tovbe yaa

Farekedince cok utandim ama olan oldu tabi hemen otobusten indim bunu burada anlattim ya rahatladim biraz ama cidden kotuydu benim icin :(

• Beğen
Tepkiler: codblackops2, Ccihat67, -Börteçine- ve 1 kişi daha
KayraBey

KayraBey

Üye
Biraz kisa ve ayip... Ustelik utaniyorum da... Bizim dershanede foy veriyorlar o yuzden canta tasimiyorum rulo halinde elimde tasiyorum aksam dershaneden donuyordum hic farketmemisim bir baktim 25-30 yasinda bir bayanin degmemesi gereken bir yerine degdiriyormusum foyleri bayan da hicbir sey dememis tovbe tovbe yaa

Farekedince cok utandim ama olan oldu tabi hemen otobusten indim bunu burada anlattim ya rahatladim biraz ama cidden kotuydu benim icin :(

Sapık :ehe

• Beğen
HeavyXS

HeavyXS

Üye
Ben rahatsiz etmeyimdiye yakinlarina gitmem insanlarin (tamam, insanlarin dibine girmeyi sevmiyorum ondan :D ) ama malesef otobus bu acidan çok gicik.

• Beğen