Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu oyun yüzünden dayak yemiştim eve alınana ilk bilgisayarı alındıgında oyunlar direktöründe
sextris diye oyun vardı ozamanlar bu genboylar meşhurdu baya pahalıydı nese oyunu oyanmaya başladım
o zamanlar daha çocuguktum neyin ne oldugunu şimdiki çocuklar gibi bilmezdim insanları leyleklerin getirdirmediğinide
o sıralr ögrendim oyunun leveli yükseldikce resimler daha da ahlaksız hale gelmiye başlımıştı
terlikle bir dayak yedim bir dayak yedim anlatamam bilgisayarı getiren oyunu yükleyen abim kabak benim başıma patladı

sen daha iyilerine layıksınBir de biz itiraflayalim.
Bir kizla bir donem aram çok iyiydi
Tenefuslerde falan bahcede gezerdik, sohbet ederdik. Kizi seviyorum ama brn sevilecek tip degilim(sosyalite 0, ilan-I ask 0, hafif sismanim).ama o Beni seviyor gibime geliyordu. Bi ara soyleyim ne cikar dedim, reddedilirse cikacak rezilligi goze aldim. Tam arka bahcede gezerken "kanka telefonu versene"cumlesi Ile bozdu. Sonradan hic konusmadik. Hala seviyorum oysa.

Biraz kisa ve ayip... Ustelik utaniyorum da... Bizim dershanede foy veriyorlar o yuzden canta tasimiyorum rulo halinde elimde tasiyorum aksam dershaneden donuyordum hic farketmemisim bir baktim 25-30 yasinda bir bayanin degmemesi gereken bir yerine degdiriyormusum foyleri bayan da hicbir sey dememis tovbe tovbe yaa
Farekedince cok utandim ama olan oldu tabi hemen otobusten indim bunu burada anlattim ya rahatladim biraz ama cidden kotuydu benim icin![]()