Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
teşekkür ederiim cevap verdiginiz için cwf degiştirip deniyecegim.Evolsa yüklenirken eror veriyodu heralde osebepten gps bulamıyor bakalım cevap yazarım

Önce Denilenleri Denedin Mi ?

meteoz64

meteoz64

Üye
Kamera menüsünde tercihler bölümü açılmıyor siyah ekranda kalıyor.Birde pcden internet bağlantısı için telefonu modem olarak kullan dediğimizde nokia pc internet acces programı yüklenmiyor.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
kısa bir aradan sonra merhaba..geri döndüm :)

sormak istediğim birkaç şey var

● AÇILIŞTA ÇALIŞAN UYGULAMALAR KAPATILDI
● ARKA PLANDA ÇALIŞAN UYGULAMALAR KAPATILDI
● DEPO BAŞLATMA DOSYASI GELİŞTİRİLDİ
● FOTA ÖN BELLEK BOYUTU KAPATILDI [1.NESİL]
● HIZ İÇİN RAM TEMİZLENDİ
● HWRM İŞLEM ÖNCELİĞİ GELİŞTİRİLDİ
● ÖN BELLEK BOYUTU GELİŞTİRİLDİ
● ÖN BELLEK UYGULAMALARI KAPATILDI
● RAM GELİŞTİRİLDİ
● VİDEO GELİŞTİRİLDİ
● VİDEO PLAYER UP HACMİ YÜKSELTİLDİ
● XCAP ÖN BELLEĞİ ARTIRILDI

bu modların tam olarak ne işe yaradığını ve neleri değiştirdiğini söyler misiniz?

​hakan kardeş cevaplayacaktın pc'ye geçince :)

cellad27

Üye
haqan ustam öncelikle ellerine sağlık şahane bir cfw benim tel n8 sizin evolstan önce xeon kuruluydu onda da ve şimdikinde de müzik çalar dosya tarayıp diskte yer yok 0 şarkı eklendi diye hata veriyordu iki cfw arasındaki sorun farkı olarak xeon da belli bi şarkı adetinden sonra ekleme yapmıyordu ama evolsta hiç şarkı ekli değilken bile aynı hatayı alıyorum nedeni nedir aceba ne yapmamı önerirsiniz...
Birde ben bu heap boyutu 30 mb olunca ne gibi bi değişim olduğunu merak ediyorum forumda okuduğum yerlerde rastlıyamadım bunla ilgili bi bilgiye.. Daha önceden cevaplanan sorular sorduysam affola kolay gelsin ellerine sağlık

Yavuz__Selim

Yavuz__Selim

Üye
Hskan Bey yazılımızı yukledim ama başlangıc ekranı gelmeden(splahscreen)telefon kapanıyor surekli bu işlemi tekrarlamakta ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum

cellad27

Üye
Hskan Bey yazılımızı yukledim ama başlangıc ekranı gelmeden(splahscreen)telefon kapanıyor surekli bu işlemi tekrarlamakta ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum

refurbish seçeneğiyle yüklediğiniz halde mi böyle oldu?

Yavuz__Selim

Yavuz__Selim

Üye
Hayır tüm ayarlar sıfırlansın diye sw reset ile yükledim.

tupyupp

tupyupp

Üye
Hakan Abi telefonun dcim klasörü değilde yeni klasörde falan olan fotoğraflar galeride görünmüyor onu nasıl hallederiz? Ve internetten inen videolar falan videolarım bölümünde çıkmıyor önceden çıkardı. Telefonum n8. :)

cellad27

Üye
Hayır tüm ayarlar sıfırlansın diye sw reset ile yükledim.

tel hiçbir şekilde açılmıyor ve bilgisayar görmüyorsa dead phone ile refurbish yapmanız gerekir formda dead phone flash anlatımları var

Yavuz__Selim

Yavuz__Selim

Üye
kardeşim ilgin için teşekkür ederim sürekli reset atıyordu dead flash denedim olmadı sürekli reset attıgı iin bende hard format attım sonra yazaılımı tekrar caktım suan güzel memnunum ilginiz için teşekkür ederim iyi akşamlar :D

cellad27

Üye
rica ederim çok geçmiş olsun ve nası hallettiğini bizlerle paylaştığın için ben teşekkür ederim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ilgin için teşekkür ederim sürekli reset atıyordu dead flash denedim olmadı sürekli reset attıgı iin bende hard format attım sonra yazaılımı tekrar caktım suan güzel memnunum ilginiz için teşekkür ederim iyi akşamlar :D

ana başlıkta yükleme talimatlarına baksaydın bu kadar uğraşmazdın kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

Kamera menüsünde tercihler bölümü açılmıyor siyah ekranda kalıyor.Birde pcden internet bağlantısı için telefonu modem olarak kullan dediğimizde nokia pc internet acces programı yüklenmiyor.

yazılım dosyalarını tekrardan indirip flaşhla...

- - - Eklendi - - -

​hakan kardeş cevaplayacaktın pc'ye geçince :)

yoğunum. Farkındaysan kimseye cevap yazamadım. Modların ne işe yaradığını öğrenmek sana ne kazandıracak...

- - - Eklendi - - -

haqan ustam öncelikle ellerine sağlık şahane bir cfw benim tel n8 sizin evolstan önce xeon kuruluydu onda da ve şimdikinde de müzik çalar dosya tarayıp diskte yer yok 0 şarkı eklendi diye hata veriyordu iki cfw arasındaki sorun farkı olarak xeon da belli bi şarkı adetinden sonra ekleme yapmıyordu ama evolsta hiç şarkı ekli değilken bile aynı hatayı alıyorum nedeni nedir aceba ne yapmamı önerirsiniz...
Birde ben bu heap boyutu 30 mb olunca ne gibi bi değişim olduğunu merak ediyorum forumda okuduğum yerlerde rastlıyamadım bunla ilgili bi bilgiye.. Daha önceden cevaplanan sorular sorduysam affola kolay gelsin ellerine sağlık

teşekkürler. Müzikleri sounds digitalin içine at görecektir. Yalnız ana başlılta yükleme talimatlarını dikkate almazsan sorunun devam edecektir...

- - - Eklendi - - -

Hakan Abi telefonun dcim klasörü değilde yeni klasörde falan olan fotoğraflar galeride görünmüyor onu nasıl hallederiz? Ve internetten inen videolar falan videolarım bölümünde çıkmıyor önceden çıkardı. Telefonum n8. :)

önceki yorumlara bak biri daha istemişti ve ona ne yapmasını söyledim sende aynısını yap kardeşim

- - - Eklendi - - -

teşekkür ederiim cevap verdiginiz için cwf degiştirip deniyecegim.Evolsa yüklenirken eror veriyodu heralde osebepten gps bulamıyor bakalım cevap yazarım

c6 ve e6 larda % 90 da hata veriyor. Soruzn teşkil etmiyor. Sorunsuz yüklemişsin sen. Gprs hemen bulmaması şebeke kalitesine bakar

- - - Eklendi - - -

sinyal rengi sarı, bluetooth simgesi mavi, wi-fi simgesi açık mavi, sessiz simgesi bej rengi, edge simgesi kahverengi, 3g simgesi turuncu, tuş kilidi simgesi koyu sarı, mobil veri bağlanırken çıkan simge kırmızı bağlandığında açık yeşil olsun. Yukarı ki panelde çıkan bu simgeleri renklendirirseniz telefon daha güzel olur bence. :sarıl:

:D hehe

- - - Eklendi - - -

usta ya avkonu cooker ile değstrcez ama coorker nasl kullanılack ben yapamadm cooker.ı kurdm rofs2 yi attm ama avkon die bisi yoktu apps.ın icnde bende yenisini attm o sarı şey kırmızı oldu biraz tarf edrmsn kullanmasını yada kullanmayı anlatn konu varsa linkini atıwr. :):

avkon coreye atılır

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yoğunum. Farkındaysan kimseye cevap yazamadım. Modların ne işe yaradığını öğrenmek sana ne kazandıracak

sadece sordum bilmediğimiz terimler var HWRM falan nedir diye..ne varki bunda..neden sinirlendin anlamadım :)

modların ne işe yaradığı da en azından cihazda ne tür değişiklikler yaptığına dair fikir sahibi olmamızı sağlar..

tupyupp

tupyupp

Üye
Hakan abi fotoğraf ve videolarin konumunu eskiye düzeltme işini anlatmışin gördüm de tekrar flash atmam pek mümkün değil acaba sis dosyası ile yapamaz mıyız ilgilenirsen sevinirim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

sadece sordum bilmediğimiz terimler var HWRM falan nedir diye..ne varki bunda..neden sinirlendin anlamadım :)

modların ne işe yaradığı da en azından cihazda ne tür değişiklikler yaptığına dair fikir sahibi olmamızı sağlar..

sinirlenecek birşey yok. Ben sadece kimseye yazamadığım halde senin tekrar sormana söyledim. Boş vaktim olunca herkezin sorularına cevap veriyprum yoğunum bu aralar. Mod paketimde modlar var txtlerin ismini googleye yaz ne oldukları ingilizce olarak karşına çıkar türkçeye çevirip anlamlarını öğrenebilirsin.

- - - Eklendi - - -

Hakan abi fotoğraf ve videolarin konumunu eskiye düzeltme işini anlatmışin gördüm de tekrar flash atmam pek mümkün değil acaba sis dosyası ile yapamaz mıyız ilgilenirsen sevinirim

yaparım sis dosyası sana ama çalışırmı bilmiyorum.

SLH.55

SLH.55

Üye

yapamamışındır. Doğru dosyayı çekip doğru yere attğından emin ol

Hocam denedim yazılımı güncelliyerek ilkden olmadı.Teli yeniden başlattım olmuş.Öyle farkına vardım.
Teşekkürler :alkis

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
tamam dostum sağolasın istediğim buydu işte.

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Hakan bu yeni evolsta sarj kullanımı daha iyi gerçekten eskisine göre daha çok gitmeye başladı 1 günde bitiriyordum esk ievolsta bunda 1.5 falan veya 2yi görüyorum. :)

Üst Alt