İnternet Dowland Manager sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
İnternet Dowland Manager sorun
Arkadaşlar hafıza kartımda 4.5 mb ıdm setup dosyası var bu programı internet cafedeki bilgisayara kurup herşeyini kullanıyorum ama aynı setuplu ıdm yi getirip evimdeki pc ye kuruyorum ve benden ******(anahtar) istiyo satın al diyo niye böyle anlamadım internet cafedeki pclerde istemiyor ya :(

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Evindeki PCye Daha Önceden Yüklenmiş Belliki.. O Yüzden Pat-ch Dosyasını Nette Ara Sorun Kalmaz..

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
hayır hç yüklemedim %100 eminim çünkù

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
patch nedir bu arada ***** qibi mi yani çok soru sordum :D

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Azıcık Ararsan Googlede Cevabını Bulabilirsin, Tam Sürüm Yapmak İçin..

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
tamam dostum teşekkürler

ümran

Üye
googlede idm ful yaz ılk çıkan sayfaya gir

bycoo32

bycoo32

Üye
ınternet kafe pclerınde deepfreez vardır sen her kurdugunda ılk defa kuruluyor olur yanı sen onceden ya baska surumler kurdun pc ne yada elındekı setup dosyasını kurdun.warezturkey sıtesınden ıdm yı ındır hıc program konusunda saglamdır.

ümran

Üye
dostum bide şunu dene başlat ,çalıştır,regedit yaz enterle machine var ona gir sonra software , orda internet downloadtmanager varsa sil ve googleye idm ful yaz başta ahmetturan diye bi site çıkçak gir indir kur :oke:

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
dostum bide şunu dene başlat ,çalıştır,regedit yaz enterle machine var ona gir sonra software , orda internet downloadtmanager varsa sil ve googleye idm ful yaz başta ahmetturan diye bi site çıkçak gir indir kur :oke:

he ahmetturan key lı falan veriyodu teşekkürler :oke:

- - - Eklendi - - -

ınternet kafe pclerınde deepfreez vardır sen her kurdugunda ılk defa kuruluyor olur yanı sen onceden ya baska surumler kurdun pc ne yada elındekı setup dosyasını kurdun.warezturkey sıtesınden ıdm yı ındır hıc program konusunda saglamdır.

pc ye kurmadım daha önce ama denıycem ful falan yazsan bos yine olmadı o siteyi bi deneyeyim teşekkürler

Takipçi Satın Al

Üst Alt