İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye

Windows Phone ve Android'de resmi youtube uygulamalarının karşılaştırması.

Yav androidde adam hesabını açamadı sonra çıktı girdi, dedi bari açamadık bir de video deneyelim ama işe bak o da açılmadı. :D Teşekkürler hocam video için güldüm yani :D

YkPkY

YkPkY

Üye
Arkadaşlar artık çok yanlızım.Lütfen beni yanlız bırakmayın :ağlarım:
L920m serviste,istanbula gidecek.değişim talep ettim servis notuna ama nah değiştirirler :angry:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
csH

csH

Üye
Arkadaşlar artık çok yanlızım.Lütfen beni yanlız bırakmayın :ağlarım:
L920m serviste,istanbula gidecek.değişim talep ettim servis notuna ama nah değiştirirler :angry:
abi sende 820 yok muydu :D

YkPkY

YkPkY

Üye
bu arada dün bişey denedim çok dikkatimi çekti.tüm lumiacılar mutlaka denesin.
mesaj,mail,internette yorum vs. klavyede yazı yazarkan akıllı metin tamamlama olayında " Recep " yazın,baş harf büyük olsun ve sonra gelen kelimelerin hep ilkine baştakine tıklayın ve sonra okuyun.en rahat yeni mesaj yazarkan okursunuz.bi deneyin şaşıracaksınız

flutewoddy

flutewoddy

Üye
mesaj,mail,internette yorum vs. klavyede yazı yazarkan akıllı metin tamamlama olayında " Recep " yazın,baş harf büyük olsun ve sonra gelen kelimelerin hep ilkine baştakine tıklayın ve sonra okuyun.en rahat yeni mesaj yazarkan okursunuz.bi deneyin şaşıracaksınız

yok artık abi ya :off:

YkPkY

YkPkY

Üye
YkPkY

yok artık abi ya :off:

ne çıktı bi yazarmısın.
bunu herkes denesin tüm cümle bitene kadar

- - - Eklendi - - -

süpersiiiinnnnnnnnnn,biraz moral oldu
:aha:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
PureFood

PureFood

Üye
Yav bu Youtube uygulaması muazzam ama şarjı nasıl sömürdü anlamadım. 60 civarındaydı baktım sürekli batarya uygulamasından uyarı geliyor. Dedim bakayım 26ya düşmüş. El atmaları gerek yoksa video falan izleyemicez bu gidişle :D

YkPkY

YkPkY

Üye
Yav bu Youtube uygulaması muazzam ama şarjı nasıl sömürdü anlamadım. 60 civarındaydı baktım sürekli batarya uygulamasından uyarı geliyor. Dedim bakayım 26ya düşmüş. El atmaları gerek yoksa video falan izleyemicez bu gidişle :D
bu telefonu emmeyeceksin sadece koklayacaksın
:cigara:

• Beğen
Tepkiler: csH ve OttomaN TigeR
csH

csH

Üye
"recep tayyip erdoğan ile birlikte köyün tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlık seçimleri de yapılmaktadır ve bir daha asla bir gün olsun bugün çok güzel bir gün olsun bugün çok güzel bir gün ..." diye devam ediyo :D

• Beğen
Tepkiler: YkPkY ve OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
"recep tayyip erdoğan ile birlikte köyün tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlık seçimleri de yapılmaktadır ve bir daha asla bir gün olsun bugün çok güzel bir gün olsun bugün çok güzel bir gün ..." diye devam ediyo :D
:kop2: AKLumia...:)

• Beğen
Tepkiler: YkPkY ve csH

Üst Alt