Uygulama Bildirim Çubuğuna Twitter Eklemek?

Sponsorlu Bağlantılar

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
Bildirim Çubuğuna Twitter Eklemek?
arkadaşlar bildirim çubuğuna twitter ve facebook durum yazma butonu eklemek istiyorum iphone daki gibi ama bir türlük bulamadım var mı bir bilen?

tapatalk

tapatalk

Üye
onun yerine ana ekrana ekle

PriZm

PriZm

Üye
Galaxy Note ve Smart Launcher... :hmmm :D

Malesef öyle birşey yok.

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Note ve Smart Launcher... :hmmm :D

Malesef öyle birşey yok.

Valla Smart Launcher bence mükemmel :) çok pratik basit ve inanılmaz az ram tüketimi. Uygulamaları kategori olarak ayırması da çok rahat. Alışınca kurtulamıyorsun :D

Peocawe

Peocawe

Üye
Valla Smart Launcher bence mükemmel :) çok pratik basit ve inanılmaz az ram tüketimi. Uygulamaları kategori olarak ayırması da çok rahat. Alışınca kurtulamıyorsun :D

touchwiz'in uzerine launcher tanımam :D

PriZm

PriZm

Üye

Ne bileyim.Dev ekran ve o tip sade bir launcher.. Garip geldi :D

Samet.25

bende ilauncher i seviyorum ama bazi hataları var arada siyah ekran filan oluyo duzeltseler kullanirim oda çok pratik hersey hemen önünde menu tuşuyla falan uğraşmadan

Artles

Artles

Üye
Ana ekrana nasil ekleniyor ?

Bir de sen orjinal mi kullaniyorsun alican ? :D

Artles

Artles

Üye

Widgetlarla.

Orjinal kullanıyorum.Halen.:D kendime inanamıyorum bu benmiyim aştım kendimi :d:

Oglum bak degistirdigin zaman mesaj falan at bisey yap seninkini kullanicam :D Note II almana senden cok ben sevindim herhalde :D

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
IOS dan görüp gelmiş :)

tapatalk

tapatalk

Üye
ses acma ses kısma ve power tuşuna basılı tutunca açılıyo ve nexus toolkite bağlanıyo. ordan toolkitle cwm filan yüklüyon sonra recovery seceneğini açıyosun ordan rom root vb. işleri yapıyosun

- - - Eklendi - - -

normal galaxyler gibi değil ön kısımda hiç tuş yok

Türe

Türe

Üye
ses acma ses kısma ve power tuşuna basılı tutunca açılıyo ve nexus toolkite bağlanıyo. ordan toolkitle cwm filan yüklüyon sonra recovery seceneğini açıyosun ordan rom root vb. işleri yapıyosun

- - - Eklendi - - -

normal galaxyler gibi değil ön kısımda hiç tuş yok

Sanirim hatirladim ben de bir ara nexus kullandim

Takipçi Satın Al

Üst Alt