1STayTRue35
Üye
İşte o benim
Nerde burda bi uzman vardı ?![]()
Detaylı bilgi için pm atınız 
İşte o benim
Nerde burda bi uzman vardı ?![]()
Detaylı bilgi için pm atınız 
Hasan arkadaşım yardımcı olmam için özel mesaj atabilirsin şu an.
Abi o paketten fazla var mı
Hacı bak daha yaşın genç ama ben geleceğe yatırım yapacağım, tecrübe yapmak istiyorum, deneyim kazanmak istiyorum, ciddi bişeyler olsun istiyorum diyorsan da hallederiz yani![]()

Var kardeşim ayıp ediyorsun bi sorun varsa çözmeye çalışırız
Abi o paketten fazla var mı![]()

dostum kızlar sahiplenilmekten, savunulmaktan hoşlanırlar. Al sana bi taktik.
Kıza yakın byerlere bi arkadaşnla gt ve arkadaşn yalandan ileri geri konuşsun kız hakkında. Ama bunu kızın duyacağı bçmde dcek ve sen sanki kzn orda olduğunu blmyomuş gbi davranarak kızı savuncaksın, sahiplenip koruyacaksın.
Bu sana karşı ön yargısını kırmanı sağlayacak. Bu andan itibaren de biraz ağır abi modunda takılman, çocuksu haraketlerde bulunmaman lazım. Kızlar olgun davranan erkeklere bayılırlar. Böyle devam ettikçe de kocaman bi u dönüşüyle sana sempati duyacak ve teklifni kabul etcektir. Bunu yap fazla dayanamaz![]()

pesini birakma cevrende fazla kiz oldugu icin tereddut etmistir gercekten istedigini goster ona ama okuz gibi her yerde karsisina cikma![]()

Kıza yakın byerlere bi arkadaşnla gt ve arkadaşn yalandan ileri geri konuşsun kız hakkında. Ama bunu kızın duyacağı bçmde dcek ve sen sanki kzn orda olduğunu blmyomuş gbi davranarak kızı savuncaksın, sahiplenip koruyacaksın.
Bu sana karşı ön yargısını kırmanı sağlayacak. Bu andan itibaren de biraz ağır abi modunda takılman, çocuksu haraketlerde bulunmaman lazım. Kızlar olgun davranan erkeklere bayılırlar. Böyle devam ettikçe de kocaman bi u dönüşüyle sana sempati duyacak ve teklifni kabul etcektir. Bunu yap fazla dayanamaz![]()
benden zamanında denenmiş onaylanmış.. Garantisi var bu işn dene..
Okulda dedıkodu varsa
gıt sevdıgın kızın karsısına
kızın adını fatma dıyelım
bagıra bagıra ben fatmayı sevıyorum dıye bagır
bolece dedıkodular dagılır kızda bıraz yumusar
Müdürde beni yumuşatır.

ahahaha bayagı guldum yaa
bence yap kız yumusar bırde mudurden dayak yersen bıraz daha yumusar![]()