Arabeskrap dinlerim. Asi Styla'nın üstüne de rapci tanımam.
Kolera eskiden daha iyiydi daha sertti ve ortamda tek bayan rapper sayılırdı yani şimdiki çoğu bayan rapper'ın idolüydü fakat artık değişti sanki sakinleşti birazBuyrun Kolera'nın eski şarkılarından biri2002 çıkışlı çok güzel bir şarkı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Teskin etmeyecekti o sonbahar beni, çünkü eylülü biraz eksikti...

eminem çok iyi yaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Kolera eskiden daha iyiydi daha sertti ve ortamda tek bayan rapper sayılırdı yani şimdiki çoğu bayan rapper'ın idolüydü fakat artık değişti sanki sakinleşti biraz
- - - Eklendi - - -
eminem çok iyi ya![]()
Asi stayla rapçi değil senin dinlediğinde rap değilArabeskrap dinlerim. Asi Styla'nın üstüne de rapci tanımam.
Ceza yı severim.En sevdiğim şarkısı Yerli Plaka

Katılıyorum eskiler daha sağlam
Eminem'in eski şarkıları bana göre her zaman daha iyi.Recovery albümü rap ten çok pop albümüne benziyordu.Umarım yeni albümü böyle olmaz.

Ceza yı severim.En sevdiğim şarkısı Yerli Plaka
çocukluğumun şarkısı 
Ne dinlerdik bee
plaka yerli bak sırtı terli çookçocukluğumun şarkısı
![]()
eskiler çok iyiydi be abi 
Ne dinlerdik beeeskiler çok iyiydi be abi
![]()
Sonuna kadar açardım sesini öyle dinlerdim birde söylemeye çalışırdık sago neysede cezaya bir türlü yetişemezdik
yerli plaka, rapstar, holocaust, gölge haramileri, al bi de burdan yak...
şuan cezada sagoda sessiz 
Sonuna kadar açardım sesini öyle dinlerdim birde söylemeye çalışırdık sago neysede cezaya bir türlü yetişemezdikşuan cezada sagoda sessiz
![]()

aynen aynen hiç söyleyemezdim orayı
ahahaha aynen mamamamamamamamamama maykrafon şov
- - - Eklendi - - -
ah be niye küstülerse sanki

aynen aynen hiç söyleyemezdim orayı
şuan küs olmasalardı rap çok daha farklı yerlerde olurdu bence![]()
Katılıyorum.Bize rapi sevdiren adamların küs olması kötü birşey.Şuan rap dinliyorum diyince adam arsız çok iyi asi fena söylüyor falan diyor.Ortalığı boş bıraktılar , bir sürü şekilsiz yaratık türedi rapi kirlettiler
anıl piyancı, keişan gibi gereksiz adamlar olmazdı
hadi arabesk deseler birşey demiycem ama arabesk rap nedir ya ?
Katılıyorum.Bize rapi sevdiren adamların küs olması kötü birşey.Şuan rap dinliyorum diyince adam arsız çok iyi asi fena söylüyor falan diyor.Ortalığı boş bıraktılar , bir sürü şekilsiz yaratık türedi rapi kirlettilerhadi arabesk deseler birşey demiycem ama arabesk rap nedir ya ?
elden gelen bir şey yok ne yapalım 
Haklısın yapacak birşey yok malesef
elden gelen bir şey yok ne yapalım
![]()

[video=youtube;JQQjaEQzQRY]http://www.youtube.com/watch?v=JQQjaEQzQRY[/video]

Konunun başlığına dikkat edersen iyi olur. arabesk değil, rap dinleyenler toplanıyor.
Bizde sana arabesk rap diye birşey yok diyoruz.Şöyle söyleyerek rapin adını kirletmeyin bariYazdığıma dikkat edersen arabesk demedim. ARABESKRAP dedim.