(d13) Mod WeatherClock Widget 8x6 [07.05.13]

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
bunu paket yaparken adam kendi kullandığı fonta göre paketlemiş olabilir bence böyle de güzel :)

- - - Eklendi - - -

orjinal dediğimiz fontlar cfw fontu yani orjinal değildir heralde :)

yok orjinal font ta yine böyle

manolyam63

manolyam63

Üye
tsk can dostlar...

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
manolyam63

manolyam63

Üye
:tşk:

- - - Eklendi - - -

her yazdıgın kelımye hayranlıkla okuyorum ısa kral...

tolgatavli

Üye
teşekkürler

najanaja

najanaja

Üye
Teşekkürler kardeş benim font cuk oturdu :) bi dahaki ekran paylaşımında bu olacak :)

• Beğen

MaxipmaN

Üye
:tşk: abi

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

• Beğen
Tepkiler: manolyam63

sidare02

Üye
tsk ederim arkadaşlar

federico2424

federico2424

Üye

_ardaa

_ardaa

Üye
teşekkür ederim dostum ama hava durumun da bir türlü bulunduğum yeri ayarlayamadım, şehir ekle'den ekliyorum ama yine espoo çıkıyor widget'da sizde de öyle mi, görünüş güzel ama başka yerin hava durumunu ne yapayım :)

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim dostum ama hava durumun da bir türlü bulunduğum yeri ayarlayamadım, şehir ekle'den ekliyorum ama yine espoo çıkıyor widget'da sizde de öyle mi, görünüş güzel ama başka yerin hava durumunu ne yapayım :)

normal programdan espo nun üzerine basılı tut bırak delete çıkacak ve espo yu sildiğin zaman daha önce seçtiğin ilin hata durumunu gösterecek

• Beğen
_ardaa

_ardaa

Üye

normal programdan espo nun üzerine basılı tut bırak delete çıkacak ve espo yu sildiğin zaman daha önce seçtiğin ilin hata durumunu gösterecek

sen denedin mi dostum çünkü bu dediklerini yapmama rağmen programda sorun yok ama widget ekleyince espoo'yu silmeme rağmen yine espoo'yu gösteriyor, acaba widget eklemeden önce mi silmek gerekiyor.

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi

bu bölümde espo olmayacak varsa da sil sonra widget ekle

• Beğen
manolyam63

manolyam63

Üye
paylasım guzel....

_ardaa

_ardaa

Üye
Kaldırdım tekrar yüklüyorum bu defa widget eklemeden önce şehirleri kaldırıp istediğim şehri ekleyip öyle deneyeyim, olmasa da artık şansıma teşekkür ederim yinede.

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Kaldırdım tekrar yüklüyorum bu defa widget eklemeden önce şehirleri kaldırıp istediğim şehri ekleyip öyle deneyeyim, olmasa da artık şansıma teşekkür ederim yinede.

olur olur niye olmasın ki
önce kendi şehrini seç sonra espo yu sil ve widget ekle bu kadar

Takipçi Satın Al

Üst Alt