Uygulama Apktool yardım gerek

Sponsorlu Bağlantılar

FGFC820

FGFC820

Üye
    Konu Sahibi
Apktool yardım gerek
Merhabalar herkese. Benim biraz problemim var bu program ile. Şimdi şöyle ki, 22-e tıklayıp apk seçiyorum daha sonra 9 ile ayırıyorum buraya kadar hiçbir problem yok. ama 11 ile birleştirmek istediğimde problem çıkıyor ve birleştirmiyor. Sorun nerede olabilir acaba? Windows 8 kullanıyorum bundan kaynaklanabilirmi? lütfen yardım edin çok acil. şimdiden teşekkür ederim

burhankoxp22

Üye
apk düzenlemek kolay degil yerinde olsam apk dosyasını açtın biraz kurcaladın türkçeleştirdin vs sonra paketlemek istedin hatayı aldın o zman nerde hata yaptıgını bilemezsin apk dosyasını aç 1 degişiklik yap paketle sonra o paketi tekrar aç başka degişiklik yap ama fazla degiştirme az az sürekli hata almadan dosya içerigini degiştir sorun verdigi zaman en son yaptıgın degişiklikte bir hata yapmışşsındır. yada apk dosyası korumalı olabilir en basit böyle anlatabildim istersen dosyayı ver istedigin degişikligi söyle ben yapıp vereyim ?

FGFC820

FGFC820

Üye
    Konu Sahibi
Yok kardeşim hatayı düzenlediğimde yaptığımı zannetmiyorum çünkü açtım apk-yı düzenleme yapmadan kapatıyorum gene birleştirmiyor

burhankoxp22

Üye
korumalı o zman dosya genelde dosyayı yapanlar bu tür kilitler koyarlar android acık kaynaklı bir işletim sitemi oldugu için apk dosyasının içerigine bakabilirsin ama paketi açarsan açamadıgı yer var onu şifrelerler tekrar toplama yaptıgın zaman sıkıntı verir

- - - Eklendi - - -

korumalı o zman dosya genelde dosyayı yapanlar bu tür kilitler koyarlar android acık kaynaklı bir işletim sitemi oldugu için apk dosyasının içerigine bakabilirsin ama paketi açarsan açamadıgı yer var onu şifrelerler tekrar toplama yaptıgın zaman sıkıntı verir

custave

custave

Üye
eren2934

eren2934

Üye
23 e basip hata kodunu ogren.yada bana o.m ile gonder bir deneyeyim.sadece resourcesi parcaliyorsun degilmi?classes.dex hata verir parcalarsan cogu zaman

FGFC820

FGFC820

Üye
    Konu Sahibi
Anladım bir nevi ioncube şifreleme gibi. ama bende her apk dosyasında bu sorun oluşuyor. Kitapyurdu uygulamasını bir bulup bakabilirmisin sana zahmet değilse? bakalım sorunun kaynağı nerede

- - - Eklendi - - -

Buraya koyuyorum o zaman apk-yı arkadaşlar.

Takipçi Satın Al

Üst Alt