galaxy s advance ye jelly bean geldi mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

slhtnr

slhtnr

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s advance ye jelly bean geldi mi ?
arkadaşlar internette okumuştum hatta forumda da galaxy s advance nin jelly bean sürümüne güncellenebileceği yazıyordu ama ben telefonumu kiese bağladım cihazınızda en son sürüm yüklü uyarısı veriyor ? yardımcı olursanız sevinirim..

RowneSM

RowneSM

Üye
arkadaşlar internette okumuştum hatta forumda da galaxy s advance nin jelly bean sürümüne güncellenebileceği yazıyordu ama ben telefonumu kiese bağladım cihazınızda en son sürüm yüklü uyarısı veriyor ? yardımcı olursanız sevinirim..

Sanırım değişik rom larla jb güncellemesi yapabilirsin ama kieste en son sürümü diyorsa galiba daha gelmemiş.

slhtnr

slhtnr

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: RowneSM
RowneSM

RowneSM

Üye
Tarihi falan şu zamanda çıkıcak vs belli değil. Belki şu resim yeterli olur ;

slhtnr

slhtnr

Üye
    Konu Sahibi

Orasını ben bilemem valla çıkmazsa eyer rusya romu ile anca jb guncellemmesi yaparsınız cıkarsa zaten kies üzerinden yaparsınız.

ilginiz için teşekkürler hocam bende mesaj attim samsung türkiye facebook sayfasina bakalim ne diyecekler

RowneSM

RowneSM

Üye

ilginiz için teşekkürler hocam bende mesaj attim samsung türkiye facebook sayfasina bakalim ne diyecekler

Önemli değil hocam eyer sizde bir bilgi öğrenirseniz banada iletirsiniz.

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
odin ile yükleyenlerdenim gelsede güncellenmeni tavsiye etmem birşey o kadar yavaşladıki anlatamam. ilk göze çarpanlar
1. Öncekinde face proğramı hemen açılıyordu gelen msjlar da anında sesli olarak geşiyordu şimdi....
2. sygic diye bi navigasyon pro onu açıp arka plana aldığında diğer işini(gelen arama, not yazma...) rahatlıkla halledebiliyordum şimdi.....
3. ram 400 mb tan aşağı inmiyor normal seviyesi 500 mb buda fazladan pil demek yani pil de eskisine nazaran daha çabuk bitiyor.
4. Ki daha eski oynadığım oyunları yüklemedim onları da yüklerim aldığım performansı aynı şekilde yazarım.

slhtnr

slhtnr

Üye
    Konu Sahibi

Önemli değil hocam eyer sizde bir bilgi öğrenirseniz banada iletirsiniz.

tabiki hocam ama az önce cevap geldi güncelleme hakkinda bir bilgi olmadigini yazmislar

- - - Eklendi - - -

odin ile yükleyenlerdenim gelsede güncellenmeni tavsiye etmem birşey o kadar yavaşladıki anlatamam. ilk göze çarpanlar
1. Öncekinde face proğramı hemen açılıyordu gelen msjlar da anında sesli olarak geşiyordu şimdi....
2. sygic diye bi navigasyon pro onu açıp arka plana aldığında diğer işini(gelen arama, not yazma...) rahatlıkla halledebiliyordum şimdi.....
3. ram 400 mb tan aşağı inmiyor normal seviyesi 500 mb buda fazladan pil demek yani pil de eskisine nazaran daha çabuk bitiyor.
4. Ki daha eski oynadığım oyunları yüklemedim onları da yüklerim aldığım performansı aynı şekilde yazarım.

hocam resmi olarak gelen güncellemede mi yavaslatir cihazi ?

Üst Alt