İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sıfır öyle değil mi?

kamuraN021

kamuraN021

Üye
gökçen kardeş ben nokia yazısına o bana bakiyor ne yapayım

kamuraN021

kamuraN021

Üye
evet kamera da donunca ses kısma+güç+kamera tüşüna basarak açmıştım ama açılmıştı

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
daha öncede format atmışsın, peki ne kadardır bu şekilde cihaz?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:hmmm umarım açılır biraz daha bekleyelim.

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Gözümüzü kapatıp alıcaz artık ama içime bi korku oturdu malesef :/

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Gözümüzü kapatıp alıcaz artık ama içime bi korku oturdu malesef :/

hiç merak etmeyin Nokia lumia ve Windows Phone çok sağlam.

Bir kullanıcımız bilerek farklı surum yükledi,cihazı tamamen sustu,brick oldu ona rağmen düzeltti ve kullanıyor.

maalesef sizin için biraz şanssızlık olmuş ancak kısa sürede düzeltilebilir:good:

forumda çok değerli arkadaşlarımız ve abilerimiz mevcut, çözüm bulunacaktır ;-)

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
İnş çok istedigim bi cihaz bunun için çok çabaladım yarında kavuşucam ama işte korku var içimde malesef belki yarın sarı rengini elime aldıgımda kulaklıgımı takıp müziğimi açtıgımda gider bu korku yerini mutluluga bırakır az buz bi para değil 1650 lira ve bi ögrenci için biriktirmesi baya baya baya zor :):) Ona gözüm gibi bakmalıyım uçan telefon çıkana kadar L920 :)

YkPkY

YkPkY

Üye
demek ki şarjın bitmiş.bitince öyle yapıyor umarım başka sorun yoktur.aşırı ısınıp donma gibi

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşlar bende garip bir durum var. Wifi ağına şifre ile bağlanıyorum. Buraya kadar sorun yok. Wifi kapatıyorum geri açtığım zaman tekrardan şifre istiyor. ( O değil wifi şifreside kısa değil ki. Yaz yaz bitmiyor resmen.) Telefonun wifi şifresini unutması bana mı özel :) yoksa başkasında da var mı ?

Dtn

Üye
Benim internetim kesilip duruyor neden acaba? sorun whatsappta sanıyordum mesela arada göndermiyor mesajları ama internete de giremiyormuş aynı anda..sms atınca veya birini arayınca düzeliyor, bazen düzelmiyor veri bağlantısını kesip açıyorum zaman düzeliyor ya da 3g 2g değiştirince...ama bazen de düzelmiyor telefonu kapatıp açmak gerekiyor, artık canımı sıkmaya başladı, neden bu, bir tek bende mi oluyor?

YkPkY

YkPkY

Üye
Hattın vodafone mi

Üst Alt