Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

doctorrr

doctorrr

Üye
Normalde yüzümde hiç sivilce çıkmaz malum genler. Ama iki gün önce stresten midir nedir bi' tane çıktı, küçük ama. Tabi ben rahat durur muyum boyuna kaşıdım bunu. Şimdi at gibi oldu yemin ediyorum utanmasa tüm suratıma yayılacak. Pislik bea. Acıyor da.

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Normalde yüzümde hiç sivilce çıkmaz malum genler. Ama iki gün önce stresten midir nedir bi' tane çıktı, küçük ama. Tabi ben rahat durur muyum boyuna kaşıdım bunu. Şimdi at gibi oldu yemin ediyorum utanmasa tüm suratıma yayılacak. Pislik bea. Acıyor da.

Bir tane olunca da cok siritiyor :zzz: simdilik tek tuk sivilce de cikmiyor rahatim :naughty:

• Beğen
Legendary.

Legendary.

Üye
SİNİR VE STRESTEN çıkıyor bende ne zaman sinirle yatsam kafamı bişeye taksam sabaha hoop :bud:

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Yazılanları okuyorum:hmmm

__xXx__

__xXx__

Üye
telefonu satıp s4 al diyo içimdeki şeytan ama bi yandan da çok büyük neden şu üst düzey telefonları biraz daha ufak yapmazlar ki :zzz:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Su anda death noth'un okumadigim ciltlerinin olmasini o kadar cok isterdim ki ama yok :zzz:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
S4'e root at diyor şeytan :ehe

Bahaxi

Bahaxi

Üye
telefonu satıp s3 mini almaya kararlıyım:cool:

Astrosman

Astrosman

Üye
Şu anda önümde bir uçurum var sanki. Atlamamak için zor tutuyorum kendimi. Anladım artık demekki bir oyun insanın başına büyük işler açıyormuş. Günahsızı inandırmak buna alet etmekte. Giotin getirip boynumu kesseler ben bu davadan geri dönmem dedim. Ama cidden büyük bir yara açtım. Belki kapanır ama ya daha daha derinleşirse. Ya iyice kanarsa. Ah be osman ne vardı sanki bu kadar sinirle öyle işler yapmak. Ne kadar dengesizsn. Sen her gece gözlerin dol yine cevapsız bakışlar. Keşke o zamanı geri alsamda o an o konu ve senaryoyu ışletmese idim. Bende durduramadım ne yapayım. Küçük olur sessizce dedim çoğaldı gitti. Şimdi güz çiçeği gibi gerçekten soldum. Artık bende yeniden canlanırmıyım bilmem. Osman git la kafanı kırarm senin sataşma kimseye, kimseye mesaj atma. Bu davada burda biterr.

doctorrr

doctorrr

Üye
Adama haber paylaş yararlı olur dedik, tutmuş 2 ay önce yayımlanmış haberleri paylaşıyor :ah Yahu...

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konu başlığına göre cevaplar veriniz

SHS

SHS

Üye
pötibör+çay+maç

Astrosman

Astrosman