İphone 5 Asphalt 7

Sponsorlu Bağlantılar

VillBorune

Üye
    Konu Sahibi
İphone 5 Asphalt 7
Öncelikle merhaba. ben ıphone 5 kullanıcısıyım fakat App store'dan paralı uygulama indiremiyorum. apple kimliğim var fakat kredi kartı bilgilerim yok ve kaydetmek istemiyorum. başka bir siteden veya bir şekilde asphalt 7 yi indirmenin bir yolu yok mu? şimdiden teşekkürler

Mert

Mert

Üye
JailBreak yapıp yükleyebilirsin. Ama JB garantiyi bozar.
Bu arada konu yeri yanlış

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Mert

nokiae6

Üye
Jb yapmadan yada 25pp kullanmadan bunu yapmanın bi yolu yok. Ama emeğe saygı olsun diyerek satın almanı şiddetle tavsiye ediyorum. Apple güvencesi ile kredi kartını kaydettirdiğinde herhangi bir sıkıntı olmayacağının garantisini veririm. Kardeşin falan varsa ayarlardan uygulama içi satın alımı da kapatarak hiç bi şekilde sıkıntıya uğrayacağını düşünmüyorum.

fena34

Üye
Dostum Ben Alış Veriş Merkezinden App Kuponu Aldım 25 tl ve 50 tl Kuponar var Al Bol Bol Uygulama indir :)

sekil_27

sekil_27

Üye
Jb yapmadan yada 25pp kullanmadan bunu yapmanın bi yolu yok. Ama emeğe saygı olsun diyerek satın almanı şiddetle tavsiye ediyorum. Apple güvencesi ile kredi kartını kaydettirdiğinde herhangi bir sıkıntı olmayacağının garantisini veririm. Kardeşin falan varsa ayarlardan uygulama içi satın alımı da kapatarak hiç bi şekilde sıkıntıya uğrayacağını düşünmüyorum.

Var arkadaslar;çince bir Pro var ,resimleri,müzikleri,videoları,uygulamaların olduğu klasikleri ayrı ayrı görüp ekleme çıkartma yapılAbilen;yüklemeye gelince ismini yazıp indiriyor ve kuruyor;süper bir uygulama;paralı ,parasız fArk etmiyor direk kuruyor;şapkalar 6,şapkalar 7,Mostar wanted ,Kongo'da fAhter,kamera uygulamaları(iPhoto,Caner'e+]photon plaket,djay müzik çalar) yakında paylaşılan;bu arada tel iphone 4 (6.1.3) jb siz

nokiae6

Üye
Var arkadaslar;çince bir Pro var ,resimleri,müzikleri,videoları,uygulamaların olduğu klasikleri ayrı ayrı görüp ekleme çıkartma yapılAbilen;yüklemeye gelince ismini yazıp indiriyor ve kuruyor;süper bir uygulama;paralı ,parasız fArk etmiyor direk kuruyor;şapkalar 6,şapkalar 7,Mostar wanted ,Kongo'da fAhter,kamera uygulamaları(iPhoto,Caner'e+]photon plaket,djay müzik çalar) yakında paylaşılan;bu arada tel iphone 4 (6.1.3) jb siz

Kardeş zorla kızdırıyorsun. Kullandığın programın 25pp olduğunu bilseydin en azından. !! Bizde tavsiye ettik onu zaten.

sekil_27

sekil_27

Üye
Ne alaka arkadas 25pp?paylasınca görüceksiniz ne oldunu;

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar biraz daha araştır kesin konuşmadan;her çince otoyu bildiginde karıştırma:)

Takipçi Satın Al

Üst Alt