Sorunsuz bir cihaz incelememiz ile ilgili birgi almak için yazının devamını okumanızı tavsiye ederiz.
Samsung S3 Mini İ8190 Beyaz Akıllı Telefon
Samsung s3 mini,
samsung s3 modelinin adından anlaşılacağı gibi mini yani daha ufak boyutlarda tasarlanarak benzer bir cihaz olarak düşünülmüş bir modeldir. Kibar görüntüsü, ergonomik tasarımı ile rahat kavranabilen, keskin olmayan kavisli yapısı ile kullanıcılarından büyük beğeni kazanan, teknolojinin yanında estetik görünüme önem verenlerin de tercih ettiği bir
akıllı telefon.
Vatan Computer garantisi ile satışa sunulan s3 mini sorunsuz akıllı telefon arayanlar için en uygun seçenek olarak satışa sunulmuştur. 4 inç ekranı ile ismindeki mini ifadesine inat kusursuz bir görüntü kalitesi sunmaktadır.
Süper Amoled ekran özelliği ile tüm renkleri en canlı ve doğal halleri ile görüntüleyebilir, en net şekilde sonuçlar alabilirsiniz.
Android işletim sistemine sahip olan s3 mini Şu an için dünyada en çok tutulan jellybean özelliğine sahiptir. Bu özellik sayesinde Google destekli grafiklere daha hızlı, daha çabuk ve daha net şekilde ulaşma imkânı sağlamaktadır.
Samsung s3 mini akıllı telefonun teknik özelliklerine daha detaylı bakalım şimdi.
Öncelikle fiziksel özelliklerinden bahsedelim, s3 mini 120 gr. Ağırlığı ile çok hafif bir akıllı telefondur. Boyutları ise 121,55 x 63 9,9 mm olarak tasarlanmış ve üretilmiştir. Büyük telefon kullanamayan ve bu nedenle akıllı telefon tercih etmeyenler için hem çok hafif hem de ölçüler olarak çok idealdir. Bu nedenlerden dolayı da ilgi gören cihaz her türlü kullanıcıya hitap etmektedir. Çift çekirdekli işlemci ve 1Ghz işlemci hızı ile sınıfında rekabet ortamında öne çıkmaktadır. İşletim sisteminde sahip olduğu
Android 4,1 jelly bean işletim sistemi ile çok keyifli ve görsel olarak çok kaliteli bir hizmet sunmaktadır. Dâhili hafızası 8 Gb olarak satışa sunulmuştur. Kullanıcılara göre dâhili hafıza değişiklik gösterebilir. Ekran özelliklerine gelecek olur isek Super Amoled ekrana sahip olan
s3 mini16 milyon renk, 4 inç büyüklüğünde ekran 480x800 çözünürlüğe sahiptir. Bu özellikler ile multimedya ve web içeriklerini mükemmel olarak görüntülemenizi sağlar. Beş mega piksel arka kamerası olan s3 mini ile unutulmaz anları ölümsüzleştirirken fotoğraf kalitesi ile çok net görüntüler elde edebilirsiniz. Ön kamerasındaki vga çözünürlüğü ile resim kalitesini artırabilir, LED flaş ve otomatik odaklanma özellikleri ile kusursuz resimler elde edebilirsiniz. USBşarj özelliği ve makul pil ömrü ile samsung s3 mini yine rakiplerine göre bir adım öne çıkmaktadır.
Genel olarak özelliklerinden bahsetmeye çalıştığımız samsung s3 mini samsung kalitesi ve Vatan Computer güvencesi ile kullanıcılarına ulaştırılmaktadır. Sahip olduğu üstün teknolojik özellikleri ile
s3 mini fiyat olarak ta çok avantajlı koşullarda ve vatan computer müşterilerine özel kampanyalar ile satışa sunulmaktadır. Akıllı telefon dünyasında yeniliklerin ve üstün kalitenin öncüsü samsung farkını bu cihazda herkes kolaylıkla yaşayabilir.
Kaynak:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız