evols çok güzel olmuş öncelikle onu demek isterim eline koluna sağlık mükemmel yapmışsın noss_bar'a da sordum menü hakkında birşey sana da sormak isterim hocam
http://www.maxicep.com/maxipda-turk...s60v5-s-3-unsigned-turkce-maxipda-727280.html
yukarıda linkini koyduğu gibi menüler sadece launcher şeklinde varmış symbian işletim sisteminde bunun gibi iphone ve android işletim sistemlerinde ki gibi sağa ve sola hareket eden bir menü yapman mümkün müdür basit bir istek gibi duruyor ama yapması imkansız ve zor olan birşey olabilir tabi bizim sizler kadar bilgimiz ve tecrübemiz yok çünkü![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu videoda ki efektin adını biliyo musun abi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu videoda ki efektin adını biliyo musun abi
BU evet sağol kardesmsanırım amıgoloco v3
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
BU evet sağol kardesm
rica ederim
2 gündür bunu arıyordum sağol kardeşim. Video dakinin aynısı demi bu?
Abi adobe calısmıyo neden film izleyemiyorum flash surumu 17 olmalıdır diyor
2. Nesiller ne durumda abi ?![]()
hocam 2.nesillerde ana ekrandayken büyüteçe tıkladığımızda normalde dosya arama geliyordu.Şimdi tıkladığımızda rehber açılıyor peki bunu eski haline alırmısın.Veya eskiye alabileceğimiz mod varmı elinde ?
ya abi bu c6da alelade bi fotoğraf bile 4mb bunun boyutunu düşürmemiz mümkün mü
hakan abi tema yaptığın programın adı ne acaba kendi temami yapcam da
Dostum süper cfw eline sağlık
pil performans modunumu soruyorsun. İconumuevet çoğu etki aynı
- - - Eklendi - - -
hakan pili geliştirdiğin modun adı ne tam olarak
ya bu cfwde fmobi çalışmıyor beyaz ekranda kalıyor orda qt yi kaldırın diyo ondanmış yardm edebilirmsn
İşaretlediğim buton yanlış anlaşılmasın diye resim koydum