Bir Oyun da Benden:"Rumuzların Dili" :D

Sponsorlu Bağlantılar

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Bir Oyun da Benden:"Rumuzların Dili" :D
Arkadaşlar herkes Rumuzunun anlamını buraya yazsın.Çok ilginç rumuzlar var sitede.Anlamlarını merak ediyorsunuzdur eminim.İlk ben başlayayım
NUMANSABİT>>>>Sünni(Hanefi) mezhebinin kurucusu Ebu Hanife'nin gerçek adı:NUMAN BİN SABİT
Benim ki de ondan uyarlama.:oke:

enigma

enigma

Üye
Enigma= meçhul, bilinmeyen, muallak gibi birşey :D birde almanların 2nci dünya savaşında haberleşme dialogranı şifrelemede kullandıkları cihaz. lise bitene kadar her yazdığım kelimeyi kendi sistemimle şifrelerdim. nedendir bilmiyorum ama çocukluk işte:D

bu arada hanefi mezhebi hariciler anlamına geliyor diye biliyorum ve hiçbir mezhebe dahil olmayan kişiler için denmiş bir terim diye biliyorum. cümle çok karışık oldu ama umarım anlaşılmıştır :D

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
gunstur: bilmiyorum :D

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Enigma= meçhul, bilinmeyen, muallak gibi birşey :D birde almanların 2nci dünya savaşında haberleşme dialogranı şifrelemede kullandıkları cihaz. lise bitene kadar her yazdığım kelimeyi kendi sistemimle şifrelerdim. nedendir bilmiyorum ama çocukluk işte:D

bu arada hanefi mezhebi hariciler anlamına geliyor diye biliyorum ve hiçbir mezhebe dahil olmayan kişiler için denmiş bir terim diye biliyorum. cümle çok karışık oldu ama umarım anlaşılmıştır :D

Yanlış biliyorsun dostum doğrusu şudur:
Mezheb ismini kurucusunun künyesi olan 'den alır. Hanife sözcüğü kökünden gelir. Hanif sözcüğü öncesinde 'ın birliğine inanan ve 'in dininden olanları tanımlamakta kullanılırdı.:oke:

enigma

enigma

Üye
walla ben bu din kültürü hojasını transfer edeceğim diyecem ama adam emekli oldu :D:D neyse ALLAH günah yazmasın :D

Salihyet

Salihyet

Üye
Salihyet; Tam adım Muhammed Salih YETİŞ ama kısaca bana salih dedikleri için 11 yıl önce salih ile soy adımın ilk 3 rakamını birleştirerek oluşturduğum bi nick di çocukluk işte daha o zaman nick olayı daha karışıktı ICQ numaram falan vardı salihyet ile chat odalarında op oluyordum :D :ehe neyse kısacası salih ile yetişi birleştirdim.. bu arada kelime birleştirmede üstüme yoktur okulda kafam karışmasın diye bazen birleştiririm (kurucusu + öncüsü = koncusu :D )
(hojasını;türkçeyi düzgün kullanalım ;) )

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
koncusu he :ehe:

eeANTi

eeANTi

Üye
eeANTİ== bende bilmiyom bilsem sölemem mi

ama anti virüs gibim bişey herhalde:bilmem:

Nazy

Nazy

Üye
Benmkinin Bir Anlamı Yok
Sandığınız Şey Değilim Ben:ehe

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Ben avatarındaki o asker resmini ve rumuzunu görünce neo-nazi sandım seni:box

Nazy

Nazy

Üye
Ben avatarındaki o asker resmini ve rumuzunu görünce neo-nazi sandım seni:box

Yok Yaw Allah Korusun
Başka İşim Yokmuş gibi; Milletin Boş İmparatorluklarınımı Geliştirmeye çalışıcam.
Ben NAZİ veya Neo-nazi Falan Değilim Farkı Anlasın Herkes NAZY N A Z Y bak YEEE

sonunds Y var.:oke:

Fakat Bu nick çoğu insanın hoşuna gidiyo
2 yıl önce google da nazy diye arattırıyodum
hiç üye ismi çıkmıyodu
Fakat şimdi beni gören herkez bu nick i kullanmaya başlamış
Google da bi bakın; Benim Burdan başka sitede üyeliğim olmamasına rağmen
çoğu sitede benim üye adım var

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Tamam dostum hoş rumuz gerçekten.

Oğuz Özseyrek

Oğuz Özseyrek

Üye
Benimki Oğlumu İsmi ve Soyadı :)

hasanakcasu

Üye
adım soyadım

Salihyet

Salihyet

Üye
benim msn 'de ki nick de "Musluğu açtım, Tıpasını Taktım, Atkımı Sattım :D " yada " Elma değil bu yediğimiz galiba , AYVA :D " olarak iki şıkkım var birinden birini kullanıyorum ;)

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
"Musluğu açtım, Tıpasını Taktım, Atkımı Sattım :D "

:D:D:D: :ehe:

gokhanez

Üye
gokhanez :) Adıma EZ Ekledim..Benim için Önemli Bir Şahsiyetin Adı ve Soyadının Baş Harfleri :)

FirstClasss

FirstClasss

Üye
benimki her zamanki gibi tek lider:)

manyak!

manyak!

Üye
benim anlatmama gerek yok sanırım manyak! işte ne diim :) benim nickim anlatılmaz yaşanır:kop:

omayra

Üye
Omayra; Murathan Mungan'ın aynı adlı şiiri ve kitabından alıntı. Ay Tanrıçası demekmiş. Sevgilisine hissettiği derin tutku, aşk, ve nefret öyle vurucu bir dille anlatılmış ki, rumuz olarak benimsedim ben de. Bir ara imzam da bu şiirden birkaç mısradan oluşuyordu.

Üst Alt