Akıncı
Üye
facia ban yedi hiko geldi aras abi ahmet abi ile burakı yoruyorforumda ben yokken neler oldu bi özet geçi,n yav hiko nerde aras abi falan ?
gelirler birazdan sen nasılsın ?facia ban yedi hiko geldi aras abi ahmet abi ile burakı yoruyorforumda ben yokken neler oldu bi özet geçi,n yav hiko nerde aras abi falan ?
gelirler birazdan sen nasılsın ?Hikmet ban yemişti geri geldi,Yusuf tekrar ban yedi,Aras abi tuğgeneral oldu,ardacumhur ayın üyesi oldu başka birşey yok heraldeforumda ben yokken neler oldu bi özet geçi,n yav hiko nerde aras abi falan ?

Hikmet ban yemişti geri geldi,Yusuf tekrar ban yedi,Aras abi tuğgeneral oldu,ardacumhur ayın üyesi oldu başka birşey yok heralde![]()

facia ban yedi hiko geldi aras abi ahmet abi ile burakı yoruyorgelirler birazdan sen nasılsın ?
Hikmet ban yemişti geri geldi,Yusuf tekrar ban yedi,Aras abi tuğgeneral oldu,ardacumhur ayın üyesi oldu başka birşey yok heralde![]()

bizde seni aras abi alınmaz
ardacumhur mu vayyyyyyyyy herkes aras abi diyodu be aras abi alınmıştır yav
- - - Eklendi - - -
aynı be müco özlemişim laa

- - - Eklendi - - -
bizde seni aras abi alınmaz
- - - Eklendi - - -
http://www.maxicep.com/gereksiz-mes...-kasma-oranlari-nisan-ayi-eklendi-785367.html baktın mı ?

senle ben mi olacaktık
haaa aras abi ve hiko üst sıralarsa![]()

senle ben mi olacaktık![]()
sende baya mesaj yazınyon amma gereksizlerde olduğu için malesef 
symbian s60v5 konusu açılmamış uygulama bulmak kolaymı
ben oldum la geçen sene bir ayda birincisende baya mesaj yazınyon amma gereksizlerde olduğu için malesef
![]()

Aynı uygulama için açılmış en az 5 konu var, var gerisini sen hesap et
symbian s60v5 konusu açılmamış uygulama bulmak kolaymı![]()

ben açmak için arıyorum aynısı açılmış
Aynı uygulama için açılmış en az 5 konu var, var gerisini sen hesap et![]()
ben açmak için arıyorum aynısı açılmış

aras abiyle telleri değişelim aynı konuları bende açarım bakın kaç güne orgeneral oluyom
Boşa uğraşırsın Müco![]()

beğeni yoğmuruna boğdun abiben geldim dedeler
Haydarım hoş geldin tekrar![]()
yarın bende yapayım sana beğeni